Friday, 5 December 2014

The Power of Dreams




Pic taken by Fariz last Monday. Before heading to Perlis



3 years ago both of us tak ada kereta. Me ada kereta suami sahaja, lesen pun tak ada. Yong pinjam kereta makcik kalau ke mana-mana. But today apa yang pernah kami impikan dah jadi kenyataan. Biarpun banyak lagi impian yang belum tercapai but at least ada improvement. Kejayaan atas usaha kita sendiri memang lebih rasa kepuasan. Alhamdulillah. For me, kejayaan dari business ni juga banyak motivate husband untuk berjaya sama. Dah macam compete each other ;)

Now tak sabar tunggu business partners lain pula. Early of the year, Airin tukar kereta from Kancil to Kia Forte. Alhamdulillah. Kejayaan business partners satu kepuasan for me as their leader. If you wanna be part of our journey, do contact me or any of The Diamond Circle partners for more info. Lagi ramai lagi meriah. Sama-sama kita kejar impian & kejayaan bersama. 

So uolss if ada impian, believe in your dreams. Because the power of our dreams, we are here today. Never under estimate with your own ability. Kita semua di lahirkan hebat! Good luck!






012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com



1 comment:

Airin Diana Anuar said...

Alhamdulillah. tq mak beri peluang. tak sabar nak capai more and more kejayaan bersama

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...