Tuesday, 9 December 2014

Trench Coat Hunting For Europe Trip 2015


Last night kebetulan ke Midvalley teman husband cari barang, singgah la ZARA. Niat di hati nak survey jacket or trench coat for next Europe trip in Jan 2015. Just a month away. Last weekend ada singgah ZARA Setia City Mall after business appointment, tapi tak ada. So I thought in KL will be better. But I surprise ZARA Midvalley pun macam lebih kurang je. Not like last time, more choices. Memang puas try & compare. MNG even worst. Ada 2 design jer. Some more design tak cantik. Fariz cakap bagus tak cantik, tak payah mama try. Ngeee!!!

After belek-belek jumpa yang ini. Ni sahaja yang menarik hati & mata. Tapi tak puas coz I cant compare. Check on the shelf, no L size. Yang ada only M. Since last trip I was wearing XL ZARA size so rasa macam mustahil nak muat that M size. Kecewa kan, dah jumpa yang suka tapi tak ada size. So nak sedapkan hati I just try. 


Last night, abaikan my striking Fitflop. So comfy hehe.


Ehh ... Muat!! Happy me! From XL to M size. Wehoooo!! Still ada space for my wool shirt inside. Cuba tengok pic di bawah. That jacket macam susah je nak zip. LOL. Now dah senang. So thanks to my Premium Beautiful & also set Kurus. Even Ain & Yong also dah reduce size. Kawan cari duit & also kawan diet ;) 



2 years ago



Apart of that weight loss, I am thankful that Premium Beautiful help me to reshape my body. I still remember last time I cant wear any dress coz my apple type body. Upper part nampak bulky & tak ada pinggang. But today, even without Premium Beautiful the shape is still there. If you want that permanent shape, just wear your Premium Beautiful consistently for at least 3-6 months. This stage to lock your shape. Sometimes is not about your size but the shape. Yang penting kemas & no lemak berlipat-lipat. 


Our new series, Premium Beautiful Elegance


Tomorrow I will continue my trench coat hunting in Pavilion or KLCC. Hope jumpa yang berkenan di hati. Since ada business appointment there, boleh la menyinggah. So far baru jumpa satu, yang di atas ni. Selagi tak puas hati, jangan beli. Sebab jarang pakai nanti. 

Thanks for reading. Happy working everyone!



012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...