Tuesday, 6 January 2015

Cabaran Saya Nak Kurus!


Dah masuk tahun baru, as usual macam-macam Azam Tahun Baru. Cuma tak sempat jer nak share di blog. One of them azam nak kurus. hehe. Cliche kan ;) 



Setiap tahun azam ni mesti ada cuma sebelum ni tak jumpa cara yang betul. Alhamdulillah now better. Hasil dari pakai Premium Beautiful & consume Set Kurus Bajet sangat menjadi-jadi. Now another 5 kg to my dream weight. 

Btw if kita beli Premium Beautiful corset, it is a real investment. Not only for beauty, but also for health. Bila berat naik macam-macam penyakit hinggap. Lagipun perempuan after bersalin ni biasa sakit pinggang & banyak alignment lari. Premium Beautiful ada lifetime warranty. Bayangkan betapa berbaloinya bila membeli. Lepas ni tak perlu beli baju dalam coz ni pengganti our baju dalam. Jimat kan? Lagipun dengan Aeon monthly hanya dalam RM80++ Sangat mampu milik.

If tak pakai Premium Beautiful, dalam kita happy berat turun, tiba-tiba naik balik. Stress tak?  Bila badan flabby actually senang nak naik. Unless kita buat toning exercise. Untuk kekalkan juga at least exercise 3 x 40min in a week. Sungguh ku tak mampu! Premium Beautiful ni macam acuan, so bila pakai, badan susah nak kembang. Makin pakai, shape badan makin kecil. Bentuk badan lebih balance & terletak. Tak ada la masalah pinggang lurus, punggung jatuh & macam-macam lagi.


March 2014 vs Dec 2014









June 2014 vs Dec 2014




Feb 2014 vs Dec 2014


Siti Kamariah (Mon) ni from 90kg to 80kg with Premium Beautiful + Set Kurus in 2 months++ after join our Geng Diet TDC. Uolss rasa berbaloi tak?  Kalau dulu dia kurang confident, sekarang nak pakai apa pun yakin. Actually sebagai seorang ibu, perlu ada keyakinan diri, baru kita inspire anak-anak. If si ibu kurang keyakinan diri, nanti anak akan kena tempias. Percayalah. 




If uolss ada azam yang sama, boleh la join our group Geng Diet GLAM / TDC. Ada geng lebih seronok & disiplin. Bukan sahaja dapat FREE coaching, malah dapat banyak tips untuk kurus & cantik. Sinonim sangat dengan kita as kaum wanita. Cantik dalaman & luaran. Bila kurus lebih sihat & awet muda. 

Contact me for more info. Jangan tunggu lama-lama, the longer you wait, makin bertambah kg nanti.



012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...