Tuesday, 24 February 2015

Day 2 TDC in Budapest, Hungary


Lamanya baru nak masuk Day 2 hehe. Back to the previous entry (Day 1: TDC in Budapest, Hungary), negara Hungary memang terkenal dengan bangunan lama. So in our day 2, memang kami di bawa ke tempat tarikan utama. For me best sangat. Today no shopping LOL! Kita belajar sejarah dulu hehe. 




With my business partners, both bakal CDM Ain & Yong

Baru bergambar depan hotel pun dah excited. Muka fresh sebab dah cukup rehat. hehe.
My husband with jutawan Hai-O, CDM Kelvin, CDM Razali Zain & CDM Ah Hock.


Now let's start the journey. Enjoy the picture!

1. Visegrad Castle











View from the top of the hill. Subhanallah cantik sangat!




Their entrance to the Visegrad Castle. Now hanya boleh tengok dari luar sahaja. 



2. Visegrad Cultural Village 



Our kedatangan di sambut dengan hot lemon tea. Ok sesuai sangat sebab cuaca di luar sejuk


Dengan anak owner of this place, they own this cultural village & restaurant. 




The King & The Queen hehe


Real show, dah macam tengok dalam filem




3. Fisherman's Bastion 

View from tempat ni pun cantik sangat. Tak jemu mata memandang








Yong je muka control LOL. Hope persahabatan ini kekal selamanya.






4. Danube River Night Cruise

Kalau trip Hai-O mesti ada river cruise & paling best bila night cruise ni nampak bangunan lebih cantik with lampu-lampu. Btw masa ni suhu waktu malam -2 Celcius. Sejuk! Dalam gambar muka semua control hehe.











Cantik kan? Actually banyak lagi gambar yang menarik. Ieja will upload later in my FB. Nati uolss add ieja di FB ye. Bila jauh berjalan ni, luas permandangan. Lain tempat, lain caranya. Alhamdulillah, dapat kami melancong secara percuma. Else belum tentu ieja sampai ke sini. 

Stay tune for our story to Vienna. For me, Vienna ni lebih moden. Tungguuuuu!!!

Tq for reading my blog. 




012-497 2602

or 

shaliza_82@yahoo.com 


P/S: I'm done uploaded all the pictures at my FB >> Budapest Trip 2015

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...