Tuesday, 24 February 2015

Part Time Job Opportunity



Hari ni dapat good news from our team, bakal CDM Norain. We have new Diamond Sales Manager in the house!!

Tahniah to Nur Faliha Mohd Nizar coz berjaya capai ke tahap ini. Tak susah pun cuma perlu sedikit kesabaran. Mana ada kejayaan datang tanpa sabar kan. Dulu masa buat degree, pelbagai kan cabaran yang uolss lalui. hehe. So sama sahaja. 

About Faliha ni, seorang degree holder & ibu muda kepada 3 orang anak. 2 darinya kembar, rasanya umur baby baru setahun. Tak ada maid. But yet boleh jer berbusiness sampai ke tahap ini. Dulunya part time now dah pun jadi full time. Bukan Faliha resign sebab business ni banyak kerja or tak cukup masa tapi Faliha nak focus pada anak-anak & follow husband. Sebelum ni dia pun PJJ (perkahwinan jarak jauh) dengan husband. Alhamdulillah, business ni flexible. Tak kisah di mana or apa halangan kita tetap boleh lakukan.




Last weekend masa ke Hatyai terasa juga duit kita ni makin kecil. Nowadays kalau tanya sesiapapun mesti terasa duit gaji macam makin tak cukup. Bayangkan kalau bawak RM50-RM100 ke pasar belum tentu cukup. 

Jadi apa tindakan kita? 

Some of us ada yang buat part time, contoh macam ieja dulu. Tak minat berbusiness, sebab tu di usia 29 tahun baru nak cuba. Itu pun takut-takut. Tapi bila fikir dari takut nak cuba, baik takut tak cukup duit. Dalam rumah tangga kalau duit tak cukup boleh bergaduh tau. Biarpun ramai yang cuba deny ;) 

In our business, tak pandai or tak ada modal bukan masalah or halangan. Yang penting kemahuan untuk improve financial masing-masing. 

  • Free guidance & free coaching

  • Testimoni from our team, The Diamond Circle pun banyak

  • Ada strategi dari kumpulan

  • Teamwork project
  • Thru social media, dari guna tanpa generate apa-apa why not kita gunakan sebaiknya
  • Modal kecil & sangat flexible








Ieja share some of the pay slip side income from my business partners bukan untuk riak. Tapi bukti from this business. Business kita legal & berdaftar di bawah KPDNKK, so tak perlu risau. Ada pay slip yang sah. Boleh guna kalau uolss nak beli rumah or kereta. Especially for those yang high komitmen, boleh combine pay slip.

For those yang nak tahu lebih lanjut about this part time job opportunity, boleh contact ieja at 012-4972602 or any of my The Diamond Circle partners. Kami ada di seluruh Malaysia, Singapore, Brunei & also Indonesia. Next month, 10 Feb giliran anda pula dapat income macam ni :) 

Let's start the journey together!





012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...