Wednesday, 25 March 2015

10 NEW Testimonial Premium Beautiful


Hi!

Hari ini ieja nak share our "10 NEW Testimonial Premium Beautiful". Testimonial ini pun pelbagai. Ramai yang ingat Premium Beautiful hanya untuk kuruskan badan sahaja. Actually more than that. So jom baca apa feedback clients on Premium Beautiful.


Testimonial Premium Beautiful 1

- Back pain
- Fibroid
- Susah untuk mengandung
- Berat berlebihan

Client ni actually pada mulanya pakai sebab ada masalah back pain problem & suppose dah kena operate. Selain tu client juga ada masalah fibroid yang menyebabkan susah untuk pregnant. Then finally she decided to wear Premium Beautiful. After pakai Premium Beautiful,  rasa sakit belakang dah berkurangan & dah tak perlu operate lagi. Bukan itu sahaja, client juga share yang fibroid pun makin mengecut & selepas itu dapat good news lagi, pregnant kembar. Alhamdulillah, now dah selamat bersalin kembar boy & dalam masa 8 bulan berjaya turunkan berat dari 90kg (masa pregnant) ke 60kg. 30kg dalam 8 bulan sahaja! Plus shape badan sangat kemas. 


 Testimonial Premium Beautiful 2

- Control selera makan
- Betulkan posture badan 

Client share feedback lebih senang nak diet after pakai Premium Beautiful, sebab dapat control selera makan. Selain itu, dapat membetulkan posture badan especially bila bekerja dalam office yang banyak duduk. So boleh mengelakkan masalah back pain or slip disc. Kadang-kadang duduk lama pun boleh rasa lenguh kan.



Testimonial Premium Beautiful 3

- Perut buncit
- Body shape yang tak kemas
- Sagging breast

Ibu kepada 5 orang anak ini risau dengan bentuk badan yang tak kemas. Bila pakai baju nampak perut & belakang badan berlipat. Actually ieja dulu macam ni juga. So after pakai baju mesti nak tengok cermin from belakang juga. hehe. Tapi after pakai Premium Beautiful, immediately badan lebih kemas, pinggang lebih ramping, breast terletak di kedudukannya & tak ada lagi lemak yang berlipat di belakang badan.
  



Testimonial Premium Beautiful 4

- Perut buncit
- Stretch mark di perut
- Selulit di peha
- Sagging breast

Client ni berumur 30an. Ibu kepada 3 orang anak. Masalah utama perut buncit (very common especially after bersalin or berkahwin), stretch mark di perut, masalah selulit di peha & sagging breast. Tapi bila pakai Premium Beautiful, feedback client no more perut buncit, pinggang & peha semakin kecil & yang paling buat dia confident, bahagian dada lebih berisi. Yup, kita ada feedback yang mana cup B naik cup C. Tapi if yang dah cukup size, tak ada lah tambah size. Cuma kemaskan lagi. For some woman ni pun masalah juga. Sebab itu tambah keyakinan diri sebagai seorang isteri juga kan.




Testimonial Premium Beautiful 5

- Slip disc

Bayangkan client ni sebelum pakai Premium Beautiful, jalan pun kena berpapah. Alhamdulillah now dah lega sangat & tak perlu proceed with operation. If buat operation pun, tak semua mampu follow physiotherapy kan. Sebab yang bekerja memang susah la nak keluar 2-3x seminggu. Some of therapist siap suggest untuk pakai support, pakai bengkung juga. 




Testimonial Premium Beautiful 6

- Berat berlebihan

Client share yang berat turun 4kg dalam masa 2 bulan. Ikutkan client tak diet pun, makan macam biasa. Cuma control portion, itupun bila amalkan pemakaian Premium Beautiful & consume Set Kurus Bajet automatically tak rasa nak makan banyak. Rasa kenyang. For some people nak turunkan 1kg in a month pun susah kan. A good start for yang nak turunkan berat, especially for yang nak kahwin or nak raya ni ;)




Testimonial Premium Beautiful 7

- Susah untuk pregnant

Client happy bila dapat good news yang dia pregnant. Bermula pakai Premium Beautiful sejak October tahun lepas. Kini dah pregnant 4 bulan, after 7 years of trying. Alhamdulillah, ini bukan testimoni pertama yang kami dapat dalam membantu for those yang try to conceive. Bayangkan betapa happynya mereka. Priceless for them. Kita ada testimoni yang dah kahwin for 4 tahun, 6 tahun & 8 tahun. Alhamdulillah now anak berderet hehe. Tak salah mencuba kan. 





Testimonial Premium Beautiful 8

- Berat berlebihan
- Shape tidak kemas

Client mula amalkan set kurus bajet bersama pemakaian Premium Beautiful yang konsisten bila date kahwin dah semakin hampir. In total berat turun 6kg in about 2 months. Shape pun lebih kemas. Muka pun nampak makin kecil. Puas hati dapat pakai Premium Beautiful masa kahwin & boleh teruskan pakai selepas itu, even boleh pakai after bersalin juga. Jimat!


 Testimonial Premium Beautiful 9

- Kenaikan berat after bersalin
- Body shape tak kemas

Client mula amalkan Set Kurus Bajet after 3 hari bersalin & mula pakai Premium Beautiful after hari ke-20. After habis pantang, client berjaya turunkan berat badan sehingga 61kg. Berat ketika pregnant 77kg. Total weight loss 16kg in just 44 days. Btw, Set Kurus Bajet juga membantu untuk boost milk production, selamat untuk amalkan ketika pantang and breastfeeding. Selain berat turun, bila pakai Premium Beautiful body shape lebih kemas. Tak semua orang after pantang dapat balik shape yang kita nak. Part tu scary kan. huhu.




Testimonial Premium Beautiful 10

- Berat berlebihan
- Shape tidak kemas

Client happy with the instant shaping result. After pakai Premium Beautiful terus hilang lipatan lemak. Jadi lebih confident & membantu proses menurunkan berat badan. Sometimes its not about the size, tapi confident level. If perut berlipat, tu bila duduk pegang bag letak di depan hehe. Macam video pendek Faizdickie. Ala kita pun dulu buat macam tu. 



Banyak kan good feedback from client. Memang berbaloi-baloi. Premium Beautiful ni bukan hanya untuk orang muda sahaja, even my mum & mak mertua pun pakai bila keluar. Lagipun sekarang masa terbaik untuk beli sebab ada special rebate. Monthly installment plan juga ada. Just contact me for more information. 

If nak beli, pastikan beli dengan Premium Beautiful Expert. Nak dapat result seperti di atas, mestilah nak pakai size yang sesuai & cara pemakaian yang betul. Tak susah pun pakai. Yang susah kalau agent tak guide. If risau sangat, just contact my agents. Well trained agents and our team banyak own testimonial. Almost setiap hari dapat testimonial baru from clients. For more testimonial, just visit our #PBWonders & #TestimoniTDC di instagram.







Hope perkongsian ini membantu anda or orang-orang di keliling anda. Thank you :)




012-497 2602

or 

shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...