Monday, 30 March 2015

Chanel Denim Espadrilles



Happy mood!!

Of course la happy sebab semalam dapat kasut baru. Ingat kereta je perlu 'kasut" baru, tuan pun nak jugak hehe. Sekali sekala nak juga pakai flat, so tak la kaki ni penat sangat. Dah lama survey, memang minat pulak espadrilles. Masa mula-mula tengok nampak macam pelik, tapi bila tengok orang pakai nampak comfort sungguh. Sesuai la dengan mood santai. After a few months survey, dapat juga akhirnya. Happy!!

Tq Mr Hubby for this black box. Hope end of the year dapat kotak lebih besar haha

Puas hati, kereta & tuan kereta dapat kasut baru ;)
Tapi kasut kereta lagi mahal huhu

So after seharian pakai hari ni, I am so in love with this Chanel Denim Espadrilles. Lansung tak melecet & selesa sangatlah. Lagipun this style sesuai kalau pakai dengan jeans. Nampak santai githu. Plus tapak espadrilles ni tak terlalu flat, else ieja nampak pendek lah kan. haha. Okey tak nak mengaku pendek kan. Btw I'm wearing one size bigger than my normal shoe size. Selalunya 38, for this ieja pakai 39. Jangan terkejut, kaki iolss memang besar huhu.

Actually last few months ieja ada beli Salvatore Ferragamo Varina. Color memang ieja suka sangat. Sesuai for both santai & formal. Just the size 7c maybe tak suit with me. A bit tight. That's why cari yang cari baru. So now nak let go murah if anyone yang berkenan. Actually just pakai 2-3 times jer. So condition masih elok sangat. If uolss nak, whatssap ieja ye :) Nanti ieja send close up pic. After let go yang ni, boleh beli yang baru hehe. Motif sangat kan!





Maybe for next Salvatore Ferragamo, looking for Vara type pula. So ada sikit ketinggian hehe.


Cantik kan? Pic credit to www.luxury-insider.com


Itu je nak share for petang ni. Wish all of you to have great week ahead. Thank you for dropping my blog :)





012-497 2602

or 

shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...