Wednesday, 4 March 2015

Great Leaders Are Made 2015 Seminar



This Saturday! Excited but yet nervous juga. Our big event for this year. Business partners dari seluruh Malaysia juga akan sama-sama hadir. Tak sabar nak gather ramai-ramai. Yang paling penting, semua nak improve their income in this business. Bayangkan kalau kita bekerja pun, ada di hantar kursus. Sebelum masuk kerja masuk Universiti sampai Degree, Master & even PHD. Sebab bila ada ilmu, lebih mudah pekerjaan kita buat. 

Samalah dalam business, nak lebih jelas perlu ada ilmu. Nak income 5 angka macam manager di tempat kerja kita, tapi tak ada ilmu? Macam tak logik kan ;) Jadi ini peluang untuk semua ubah kehidupan. Dalam business ni ramai dah lahirkan jutawan, tak kira latar belakang. Adil & peluang sama rata. Our seminar just once a year & kali ni siap ada jemputan khas untuk semua GLAMpreneurs. 

Kali ni kami pilih tema "Great Leaders Are Made" for our seminar. Dalam business ni asas untuk berjaya kita bersedia untuk pimpin (lead) our business & team. So from this seminar aim nak lahirkan lebih ramai pemimpin hebat di tahun 2015.




Special for this seminar, kami jempur Dr HM Tuah Iskandar sebagai speaker khas. Dengan kepakaran beliau, ieja yakin semua GLAMpreneurs akan transform jadi lebih jelas & bersemangat. Ieja sendiri rindu nak dengar motivator bercakap. Motivation ni macam vitamin, perlu ada untuk suntik semangat kan :)

Sedikit background for our speaker guest, nama sebenar beliau adalah DR . HM TUAH ISKANDAR al -Haj , pakar motivasi terkemuka di Malaysia yang pakar dalam motivasi rakyat semua lapisan masyarakat dari segi kepimpinan, personaliti, teamwork, pengurusan stress, latihan dan bengkel untuk Pendidikan dan Rawatan Psikologi . Dia menanam nilai-nilai dan membawa transformasi asas dalam kehidupan manusia , di dalam negara dan di peringkat global . 


Kajian beliau ialah pada Tingkahlaku Manusia dan Psikologi. Seorang penulis prolifik yang telah menulis lebih daripada 100 buah buku mengenai pelbagai topik , selain menjadi kolumnis untuk majalah 18 sejak 2001. Pencapaian besar beliau secara bertulis yang diiktiraf dan telah dianugerahkan "The Outstanding People of the 20th Century Award" dari International Biographical Centre, England pada tahun 1999. Bukan calang-calang award. 





Bertepatan dengan nama kumpulan kami, Green Leaders Academy Malaysia, kali ni kami pilih tema Black - Green. Memang dah ada pun color ni. Makin tak sabar & terasa bahangnya seminar kali ni. Another 3 days to go! Partners pun ramai yang dah start counting days. Excited!!





To all business partners, especially my The Diamond Circle partners & other GLAMpreneurs, jumpa anda Sabtu ini. Yang jauh especially semoga selamat perjalanan anda. Bukan main-main, tapi perjalanan dalam nak menuntut ilmu, Jumpa anda Sabtu ini!!

Semoga Allah permudahkan majlis kami juga. For those yang nak belajar macam mana ieja berbusiness sampai boleh resign & pegang income 5 angka, boleh hadir juga. Bayaran hanya RM120. Ini modal untuk anda ubah financial anda. Contact ieja seperti berikut.




012-497 2602

or 

shaliza_82@yahoo.com 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...