Tuesday, 24 March 2015

SM/SSM Award March 2015



Last Saturday, baru berlansung SM/SSM Award di Wisma MCA. In a year ada 2 kali majlis ini di adakan untuk meraikan usahawan-usahawan yang mencapai sales RM20,000 (Sales Manager) & RM60,000 (Senior Sales Manager). Ini merupakan titik awal perjalanan business dalam Hai-O. Most of them buat business ni secara part time sahaja. 

Ingat dulu ieja pun masa ambil award ni masih baru lagi. So now my turn raikan business partners pula. Ada yang bermula dari distributors, but in a few months dah boleh capai manager level. It's all about teamwork & improvement. Walaupun tak semua dapat hadir, overall majlis berjalan lancar & happening. Jom kita tengok gambar-gambar from our official photographer, Raja Karim. Tq Hafiz Atan for arranging the photographer for me.

Congratulation to all achievers!! Various background but with one goal, towards FINANCIAL & TIME Freedom.

  • Eda Ariff, penjawat awam from Putrajaya
  • Kak Asnita, guru from Damansara
  • Eida, banker from Johor
  • Noraidah, penjawat awam from Melaka
  • Shana, Senior Document Controller from Sunway
  • Siti Asmah, jururawat from KL
  • Siti Kamariah, engineer from Johor
  • Liza Shamsudin, guru from Kuantan
  • Rosharizal, engineer from KL
  • Lea Mustafa, ustazah from Damansara
  • Aliya, a fresh graduate from KL. Btw Aliya bermula dari student lagi


From left: Aliya, Kak Asnita, Shahida, me, Rose, Yong, Asmah & Suhaili. Masa ni kakak2 yang lain tengah makan LOL


With Suhaili, Ira & Shopiah


Cerita apa tu? Bersungguh Ira & Shopiah mendengar. hehe

With (from left) Shopiah, Suhaili, Eda, Kak Asnita, Eida, Noraidah, me, Shana, Asmah, Siti Kamariah, Lea, Rose, Ira & Yong. Your Premium Beautiful Experts :)




Our General Manager, Mr Teoh Nee Siang. Btw beliau sangat peka dengan keperluan agent-agent dalam Hai-O & sangat senang bekerjasama dengan beliau.


Suka pic ni. Nampak gediks haha. Btw kalau dah berkumpul ramai-ramai memang happening!


Jom Bangkok! Yeahhhh! Btw kalau nak berjaya mesti kuatkan azam & semangat. Selagi belum tercapai, jangan give up & puas hati. Keep it up TDC!


Ni style pokok kelapa senget ke kanan di tiup angin ;)


Muka happy sebab dah hilang nervous naik pentas tadi hehe


Another achievers. Tahniah semua. Now aim for next level. Bonus lebih besar!!

After majlis selesai, sambung bergambar. Ramai dah balik masa ni, so yang tinggal je la bergambar hehe. Tq everyone for coming & congratulation!!


Jumpa anda di Bangkok!!

Hold my hand, I will take you there to your dream. Somehow, someday & somewhere.


Last but not least, pic ieja & husband. Ingat lagi my first time datang majlis ni untuk tengok kawan-kawan lain naik pentas. My husband tak follow pun. But today, he is my main supporter. Bukan sahaja support me but also sama-sama lead my team. Tq Mr hubby, Ridhuan Che Rus. 







Alhamdulillah, after 3 tahun ieja dalam business ni. Makin yakin dengan apa kami buat & lebih faham. Bila tengok kejayaan business partners pun jadi seronok. Business ni bukan hanya kerja & duit semata tapi dah macam family. Akrabnya antara kami dah macam adik beradik. InshaAllah untuk next award akan bawa lebih ramai naik pentas. Kejayaan business partners, kepuasan kami.

To all my business partners, The Diamond Circle team yang datang & to GLAMpreneurs lain, tq so much. Tanpa uolss tak meriah la majlis. Kepada yang dapat award teruskan kecemerlangan. Jangan cepat puas hati & teruskan melangkah lebih jauh.


With Love,


012-497 2602

or 

shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...