Tuesday, 7 April 2015

Zawara & Love To Dress Jubah


Lately trend jubah makin famous. Kalau dulu jubah selalunya warna hitam. Nowadays dah banyak design & color. Nak cerita ieja pun terjebak juga. Tu la jadi kalau follow ig all those famous brand. Kan dah terpengaruh. Macam Bella Ammara cantik-cantik juga but tak berapa ngam with my apple body type. Tapi for those yang pear share memang cun. So untuk make sure sesuai ieja prefer try dulu. 

So last Thursday kebetulan Yong ada di KL ajak dia teman ke Modvier. Perempuan mana best shopping sorang kan. Kalau nak pergi Modvier elakkan pergi masa lunch hour especially Jumaat or weekends. Ramai sangat orang. So ieja prefer pergi masa orang bekerja hehe. Nak dapat parking pun senang. New location lagi senang, sebab tepi main road je. If from Bangsar Village nak ke arah Midvalley, akan nampak Petron. So just next to Petron, just before the fly over to Midvalley. Kalau guna waze or Google Maps just type Modvier Bangsar, confirm jumpa hehe.

Modvier Bangsar Location, from Google Maps

Modvier Bangsar Location, from Google Street View. Yang kanan, bangunan hitam tu la Modvier. Ni gambar lama, previously car showroom. 


Modvier ni best, sebab banyak famous brand ada di sini. Contohnya Bella Ammara, Rina Salleh, Zawara & banyak lagi. So tak perlu nak pergi banyak tempat, one stop centre. For me lagi best sebab tak jauh sangat dari rumah. Compare kalau nak ke Shah Alam or Bangi jauh sikit. 

After try a few jubah, yang ni my favorite. Tak ketat & nampak ilusi kurus haha. Kalau pattern yang kembang nanti lagi la ieja nampak kembang semacam. 


Yang belakang tu pun masuk sama haha. Ni from Love to Dress. 

From Zawara
Di Modvier tak yah risau kalau tak bawa cash. They accept debit & credit card. Haha, habis la kalau tak control ;) Ieja cakap dengan husband, jubah macam ni boleh pakai masa Raya nanti kalau dah malas nak berbaju kurung. Senang main sarung je kan. 

Tu jer nak share. Thank you sebab singgah baca blog ieja. 




012-497 2602

or 

shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...