Wednesday, 3 June 2015

Nak Kurus Mesti Datang PB Wonders Day



Masih ingat gambar ni? Bila tengok balik rasa nak pitam. Ni masa trip ke Korea 2 tahun lepas. Asyik makan sedap je kan, sampai lupa diri. Tapi di sini bermulanya kesedaran diri hehe.




Seperti biasa bila nak turunkan berat ni, keinginan kuat tapi kadang-kadang hasil tak seberapa. End up kita down or ke laut diet tu. Kadang berat turun tu sikit sangat. Tak berbaloi dengan usaha. Sama lah macam kami bertiga ni, sampai suatu hari masa Ieja ke HQ for product training dapat idea untuk combinekan Mineral Coffee, Garlic & BV Alfalfa sekali sebagai detox. Sebelum ni tak berapa faham kenapa perlu detox. Patutlah macam-macam tips untuk detox nowadays. 



So after faham why perlu detox untuk turunkan berat badan, kami amalkan Set Kurus Bajet. Ieja pernah share earlier about this combination & macam mana dapat membantu proses detox tadi. Boleh klik di link di bawah. 



Hasilnya after 3 months ieja amalkan pakai Premium Beautiful dengan lebih konsisten, detox dengan Set Kurus Bajet & buat sedikit senaman ringan, hasilnya turun 10kg. Happy sangat! From 69kg to 59kg. Habis semua baju ku longgar & jadi macam baju pinjam hehe. After ieja turun berat ni juga ieja dapat good news, pregnant after 12 years gap. Alhamdulillah. 




Bermula dengan kisah diri sendiri & bff, then kami expand this idea to our Geng Diet TDC & Geng Diet GLAM. Tujuan untuk bantu kawan-kawan lain yang lost dalam nak turunkan berat. After 6 months, their result really impressed me. Untuk nak share how mereka buat dalam masa hanya 3 - 6 months, kita akan share masa PB Wonders Day!

Untuk pertama kalinya kami akan adakan majlis sebegini. Ieja tahu ramai di luar yang nak slim ni tapi banyak kali gagal. End up naik lebih banyak kan. Tapi cara kami lebih fun, so tak de la kita stress kan. Lebih mudah & yang penting sihat. Jangan sesekali ambil ubat kurus. Memang la cepat turun, secara logik berat turun berkilo-kilo in a few days, natural kah? Ada kawan yang sampai rosak hati & buah pinggang sebab ubat kurus ni. Tak berbaloi, organ kita tak ada gantinya.




So apa akan ada masa PB Wonders Day?? Banyak sangat. Siap ada aktiviti zumba & ada juga kita jemput Fitness Coach, Farazul Ramli yang akan berkongsi tips dengan kita nanti. Our way very simple, tak ada yang susahkan diri hehe. Bila mudah senang nak amalkan. 


Coach Farazul Ramli, banyak tips menarik from him nanti ..


Free lunch by Healthy Lunch Box for our PB Wonders Day. Siapa cakap makanan diet tak sedap hehe


Zumba session with Haiqal Rawlins. Dia bab zumba kalah weolss, lembut menari hehe. Masa ni confirm fun!

Selain dari tu kita ada banyak hadiah for lucky draw & of course the grand prize Premium Beautiful Elegance!!




So anyone nak join our PB Wonders Day, just pm me 012-4972602. As at now tiket dah terjual hampir 250 tiket. Masih ada 50 tiket sahaja yang available. Lets have fun & kurus bersama :) Nak Raya ni confirm nak cantik kan. See ya!




012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...