Wednesday, 1 July 2015

Premium Beautiful Promosi Raya ~ Jimat banyak!


Pejam celik dah hampir 2 minggu kita berpuasa. Macam cepat masa berlalu kan. By now mesti uolss dah busy buat preparation Raya. Dah apply cuti belum? kalau zaman ieja bekerja dulu kena apply awal, takut clash dengan orang lain hehe.

Bersempana Raya yang hampir tiba ini, kita ada Promosi Raya Premium Beautiful. Masa ni lah nak jimat banyak. Berbaloi-baloi sangat. Bila pakai baju raya pun nampak cantik jer. Kena pula this year baju raya RTW banyak yang cantik-cantik. From Rizman Ruzaini, Jovian Mandagie, Mimpi Kita, Fiziwoo & banyak lagi. Of course cutting tu buat ramai yang risau. Takut tak muat. Ada juga risau masa bulan puasa muat, masuk raya ketiga dah ketat. Sebab tu nak pakai Premium Beautiful. Jadi badan maintain ikut acuan. 


Premium Beautiful Promosi Raya



Premium Beautiful Promosi Raya
From kembang jadi lebih selim ;)



Premium Beautiful Promosi Raya
From perut bertingkat-tingkat jadi lebih kemas & ramping.



Premium Beautiful Promosi Raya
Gayakan baju raya anda dengan lebih confident. Nak bergambar dari sisi depan, tepi or belakang tak risau!


For those yang berminat tu boleh la contact ieja di 012-4972602. Ada hadiah RAYA menanti anda :)

Selamat berpuasa & berbuka ya. 




012-497 2602

or 

shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...