Wednesday, 29 July 2015

Travelog Shaliza Aziz ke Austria ~ NONA August 2015


Assalamualaikum & hello :)

Akhirnya entry yang di tunggu keluar juga. Actually after 2-3 bulan balik dari Austria & Hungary timbalan editor Majalah NONA, Norzalina or Lin ada contact ieja tanyakan tentang trip hari tu. Masa Lin inform nak keluarkan this artikel pun dah rasa excited. Ieja pun belum share di blog tentang trip ke Austria, memang ieja tunggu this artikel actually :) 

Yang Ieja dah share my travelog ke Budapest, Hungary sahaja. Boleh klik link di bawah for the previous entry.




Sebenarnya masa ke Austria tak banyak sangat gambar compare to Budapest. Jadi bila Lin cakap nak my travelog ke Austria terus nervous. hehe. Nasib after korek koleksi gambar ada juga gambar yang menarik. Selalunya banyak jer gambar tapi masa di Austria, husband aka my photographer dia pun sakan shopping. Tu jadi terlupa. Nasib ada sikit untuk di kongsikan bersama & sebagai kenangan. 

So here the entry by Norzalina. Orang kalau pakar kemas & teratur ceritanya :) Thank you Lin for this opportunity. 




So here for more pictures ... 

1. Parndorf Designer Outlet 

Parndorf Designer Outlet


Parndorf Designer Outlet
For Fariz

Kalau tahu nak pregnant, dah beli hari tu hehe. Sana murah-murah, lebih kurang harga ZARA jer
Sakan dia shopping hehe. Ni la baju hari raya hari tu ;)


2. Schonbrunn Palace

Schonbrunn Palace


Schonbrunn Palace


Schonbrunn Palace


Schonbrunn Palace


Schonbrunn Palace


Schonbrunn Palace


Schonbrunn Palace




Schonbrunn Palace


3. Austria Trend Hotel Savoyen Vienna

Austria Trend Hotel Savoyen Vienna



Austria Trend Hotel Savoyen Vienna


Austria Trend Hotel Savoyen Vienna


4. St Theresa Statue

St Theresa Statue


5. Art History Museum Vienna

Art History Museum Vienna


6. Hard Rock Cafe Vienna


Hard Rock Cafe Vienna


Hard Rock Cafe Vienna


7. St Stephen's Cathedral


St Stephen's Cathedral
Nampak tak sakan dia shopping sampai tinggalkan wife ;p


St Stephen's Cathedral


St Stephen's Cathedral_Demel Cafe


St Stephen's Cathedral


St Stephen's Cathedral


St Stephen's Cathedral


8. Salzburg

Salzburg


Salzburg


Salzburg


Salzburg


Salzburg


Salzburg


Salzburg


Itu sahaja cerita dari ieja, inshaAllah next trip to Bangkok, Thailand this coming August & early next year to Osaka, Jepun. Apepun ieja rasa bersyukur berada dalam syarikat Sahajidah Hai-O & merasa sampai ke tempat orang. Kalau pergi sendiri jarang dapat hotel, makan & layanan 5 star. Itu bezanya. 

Next ieja akan share my travelog to Krabi, Thailand pula. Sempat ke sana masa Hari Raya hari tu. Stay tune! Jangan lupa tau beli majalah NONA August ini. 




012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...