Thursday, 13 August 2015

Congratulations On Your New Rank!


Assalamualaikum & hello :)

Cepatnya masa berlalu. Now dah masuk Ogos, another 4 months before new year. Last July biarpun banyak cuti Raya, alhamdulillah sales team meningkat naik. Especially sales for Premium Beautiful corset. Laju semacam. Rezeki business partners juga ni. Kelmarin dah panas dengan bonus masing-masing. Siapa nak bagi kan side income 4 angka sebulan. Tahniah! 


Di kesempatan ini nak ucap tahniah for business partners yang naik pangkat in July. Bila naik pangkat sama macam kerja juga, bonus & income pun naik. Tu yang bestnya business ni, our pangkat or income kita yang tentukan. Kalau bekerja, depends on boss. Biarpun kadang kita bagi 200% pun if boss tak bagi tak dapat juga. Ikut rezeki masing-masing. If buat both business & kerja lagi la masyuk kan. 


July 2015

1. Wanie Zaaba
From Kuala Lumpur, btw kami setaman jer. Wanie di Bandar Tun Razak, ieja di Bandar Sri Permaisuri. Wanie sebelum ni pernah buat business ni, tapi dah stop. Tapi bila dia tengok perkembangan our team, Wanie contact ieja untuk mula semula. Alhamdulillah dengan cara yang betul in 3 month berjaya capai Sales Manager dengan sales in July more than RM13,000. Biarpun berbusiness secara part time tapi masih laju sebab kita gunakan online & teamwork method. Most of her sales from Premium Beautiful. 



2. Aziani Erdawati or Anis
Aziani or kami panggil Anis. Anis dari Puchong. Also part time mumpreneur. Biarpun anak masih kecil pun boleh berbusiness. 




3. Norhaslinda Rusli or Kak Lynn
Kak Lynn dari Penang. Seorang single mother yang memang aim nak tambah income dari business ni. Biarpun her direct leader Olyn di Kuala Lumpur, tapi dengan support dari team TDC Utara, her leaders & usaha Kak Lynn sendiri akhirnya membuahkan hasil. In July sahaja sales more than RM11,000. Another Premium Beautiful expert in our team. 




4. Mohd Nazri 
Berbeza dengan Nazri, bukan Nazri mula berbusiness tapi wife (Izyan Alias). Dari support wife sikit demi sikit lama-lama sales pun makin bertambah. Nazri & Izyan currently tinggal di Seremban. Business kalau combine husband & wife dah tentu lagi laju.



5. Azura Wahab
Azura sebelum ni bekerja dengan one of GLC company in Kuala Lumpur. But now dah jadi housewife. So Azura from housewife ambil peluang untuk generate side income from home. Her sales juga mostly from Premium Beautiful. Tak susah untuk jual especially memang kita pakai sendiri. One of our Premium Beautiful Expert from Bangi.



6. Nurul Sa'dah
Another jiran from same kawasan, Bandar Sri Permaisuri. Nurul seorang engineer & masih buat business ni secara part time. Now tengah preggy anak yang ketiga. Dalam tengah awal pregnancy pun Nurul berjaya close Group Sales almost RM30,000 in July. Main sales Premium Beautiful. Memang tak susah nak jual coz in our team kita train sampai jadi expert & banyak testimoni sendiri + terbaru. Tahniah Nurul!




7. Saharudin Mohd Ali
Another new diamond in our team, Abang Din. Banyak membantu perjalanan business bersama wife, DSM Kak Marjiana. Bila both husband & wife sama-sama naik pangkat diamonds ni, bonus pun lebih besar. Team pun lebih kukuh. Tahniah pasangan Abg Din & Kak Mai. Biarpun lebih berusia dari ieja, tapi tak ego & respect ieja sebagai leader. Thank you kak & Abang Din. 




August ni kita aim lebih!!





012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...