Monday, 24 August 2015

Rawatan Alternatif ~ Baby Jaundice / Demam Kuning (BVSM)



Hari ni ieja nak share about testimoni BVSM for baby jaundice or demam kuning. Selalunya ibu yang baru bersalin risau kalau baby kena demam kuning. Selalunya jadi 2-3 hari selepas beberapa hari balik dari hospital. Jika bacaan rendah memang tak bahaya, tapi kalau tinggi bahayakan baby. 

Banyak faktor boleh menyumbang kepada baby jaundice or demam kuning ini.

Source: www.babycenter.com.my


Kalau kita dulu balik dari hospital terus jemur baby dengan matahari pagi. Tapi zaman sekarang matahari pagi pun tak nampak. Lagipun zaman sekarang biarpun pagi tapi kualiti udara pun tak berapa elok. Kena yang tinggal rumah bertingkat seperti condo or apartment, lagi susah nak jemur kan. 

Antara rawatan alternatif untuk elak jaundice or demam kuning pada baby yang baru lahir, after bersalin terus alaskan tempat tidur baby dengan pelapik tilam BVSM. Jika kita lihat most of baby after 2-3 hari keluar wad akan kena jaundice or demam kuning. Some akan hilang after a week, some akan bertambah teruk. Jadi untuk elak bacaan demam kuning or jaundice tu makin tinggi sangatlah di galakkan pakai pelapik tilam BVSM.

Ini antara testimoni yang terbaru from our clients yang baby mereka mengalami jaundice or demam kuning.


Rawatan Alternatif ~ Baby Jaundice / Demam Kuning (BVSM) Testimoni


Rawatan Alternatif ~ Baby Jaundice / Demam Kuning (BVSM) Testimoni



Rawatan Alternatif ~ Baby Jaundice / Demam Kuning (BVSM) Testimoni



Sebenarnya selain membantu menurunkan bacaan jaundice or demam kuning baby, baby yang tidur di atas BVSM ini juga akan tidur lebih nyenyak. Malah baby kecil ini juga terdedah kepada radiasi, especially dengan penggunaan handphone, wife, computer & sebagainya. Jadi dengan penggunaan BVSM dapat meneutralkan kesan radiasi tersebut. 

Kenapa? Boleh baca sedikit informasi about BVSM yang ieja copy from website Sahajidah Hai-O sendiri. 



Malah tilam BVSM ini telah di buktikan keberkesanan melalu kajian saintifik yang telah di jalankan oleh Professor Edward Krizhanovsky dari Rusia. Professor merupakan badan bebas yang banyak menjalankan kajian saintifik terhadap product berteknologi gelombang. Malah kajian ini telah di teruskan dengan penerbitan Open Journal of Ecology. Sebab itu tak perlu nak risau lagi tentang penggunaan BVSM. Ieja sendiri sejak gunakan BVSM tidur lebih nyenyak & badan rasa segar. Kalau kita google about BVSM memang dah banyak testimoni dari pengguna BVSM sendiri. 




laporan kajian saintifik bvsm




Kalau nak tahu lebih lanjut or berminat nak gunakan BVSM ni boleh lah contact ieja di 012-497 2602. Kita juga ada Promosi BVSM yang akan berakhir 31 August ini. Selain itu juga terdapat belian secara bulanan serendah RM60++ sahaja. Sangat berbaloi jika kita invest sesuatu untuk kesihatan. Coz health is wealth.

Hope perkongsian ini dapat membantu jika ada di antara kita yang ada masalah baby Jaundice or demam kuning. Jika anda rasa entry ini dapat membantu kawan or saudara kita di luar sana, bolehlah klik button share / like di atas. Thanks sudi baca perkongsian dari ieja ini.


 

012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...