Wednesday, 2 September 2015

Next Trip ~ Osaka, Japan


Assalamualaikum & salam sejahtera,

Lama tak bercerita di blog. Lately dapat penyakit tak ada ubat, iaitu malas huhu. Kadang-kadang bila buka pc nak update blog, pc pula buat hal. Padahal laptop pun ada. Jangan tiru tau penyakit malas ni hehe. Ni sementara tunggu Fariz balik dari kelas tambahan ieja nak share cerita about our next trip. 

Antara sebab ieja suka about business with Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) ialah free trip. Bayangkan dari ieja mula business July 2011 hingga sekarang non stop travel. In a year 2-3x trip bersama company. Memang niat utama nak tambah income. Tapi dari peluang business ni, dapat bantu ieja capai one of my impian, melancong ke seluruh dunia. Kalau nak travel dengan duit gaji, memang tak lepas. Gaji banyak dah tolak komitmen, makin meningkat usia makin bertambah komitmen. huhu.

Hari tu trip Bangkok yang cancel sebab peristiwa bom tu dah di upgrade ke Ho Chi Minh, Vietnam. Yang ni akan fly next week. So ke mana lepas trip Vietnam? 

Khabarnya early next year akan ke Osaka, Japan. OMG!! Memang hari tu siap plan dengan Ain, Yong & Airin nak backpackers ke Japan next year. Tapi bila our current exchange rate makin merepek, malas pulak nak ke oversea. Tapi yang ni company bagi FREE, haruslah pergi kan. Tu yang jadi excited. Company macam tahu je keingingan kami. hehe. Yang seronoknya bila pergi dengan company dapat 5 star treatment. Tak payah risau about hotel, transportation, food & even local tour guide. Semua di tanggung beres. Bukan Osaka sahaja, dengar-dengar akan ke Kyoto & Kobe juga. Bestnya!!


  






Banyak kan tempat best. Biarpun nak pergi nanti early next year, tapi mood macam dah sampai sana ;) Jangan nanti baby made in Japan sudah hehe. Macam yang tengah preggy skang ni. Rezeki honeymoon di Vienna hari tu. 






So wanna be my next travel partners? Tak mustahil coz ramai yang dah qualify Free Trip dengan SHOM, bayangkan more than 15,000 qualifiers!!

Even ieja dulu bermula dari zero. Dari qualify dengan husband, now dengan business partners. Nanti nak ke Vietnam ni pun dengan half bus business partners. Kita buat business ni pun secara teamwork. Boleh follow #TanyaTDC & #TDCJourneys untuk lihat aktiviti team ieja. 

Di samping dapat trip melancong, kita dapat bonus besar. Bayangkan dengan qualify Osaka trip ni, bonus cecah RM20,000. Thats how ieja bermula ketika trip Holland & Belgium dulu (link: My Achievement).



So jika ada yang nak GANDA INCOME + FREE TRIP, boleh la contact ieja. For those yang dah sampai Osaka tu jangan lupa share tips & tempat yang wajib singgah ye :)

Thank you for reading.



012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...