Thursday, 5 November 2015

My Own Testimonial Premium Beautiful + Set Kurus Bajet


Ieja nak share sedikit pengalaman berpantang. During berpantang ieja memang tak dapat nak diet sangat. Bila breastfeed ni rasa asyik lapar je. Jadi kita pun makan kerap. But ieja perasan dengan pakai Premium Beautiful & amalkan Set Kurus Bajet ni berat senang turun & shaping badan sangat cepat. Biarpun ada a few kilos left, but still sangat puas hati sebab berat dah hampir sama dengan sebelum pregnant. So far berat dah turun about 13 kgs, banyak juga tu in just 3 weeks.

Gambar kiri / kanan; berat 61-62kg
Gambar tengah; berat 73-74 kg


So yang tengah pregnant or berpantang tu, memang ieja sangat galakkan pakai Premium Beautiful & ambil Set Kurus Bajet. Masa berpantanglah lagi senang nak turunkan berat badan. Lagipun ni reward diri kita after 9 months of pregnant & sakitnya bersalin. Bila pakai Premium Beautiful bukan sahaja untuk kurus, malah nak cepat sihat. Ibu sihat, barulah dapat jaga baby dengan baik kan. Bila ibu ceria / happy, tak adalah meroyan dalam berpantang :)

Kalau uolss nak tahu lebih lanjut, just contact ieja 012-4972602. Hope dapat bantu anda capai your berat idaman juga. Kalau beli this month lagi jimat, sebab ada rebate. Save RM600 tau. Do contact me ya!



012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...