Friday, 1 January 2016

2016: Happy New Year!!



Lama tak update blog huhu. Sampai dah masuk tahun baru. For now masih belum mula hantar Raziq ke nursery. Tu bila ada di rumah tak sempat melekat depan pc. Mesti nak melekat dengan dia. hehe. Lepas ni boleh aktif balik. Banyak sebenarnya cerita yang ieja nak share dengan blog followers. Especially pengalaman bersalin, berpantang & breastfeeding journey. Tunggu ye.



Apepun ieja nak ucapkan Selamat Tahun Baru / Happy New Year kepada semua! Semoga tahun 2016 ni lebih berjaya, bahagia & kaya both di dunia & akhirat. To all my business partners The Diamond Circle team especially thanks for being wonderful for 2015. For this new year sama-sama kita mantapkan lagi performance. 



012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...