Tuesday, 26 January 2016

Business Training TDC Utara



Alhamdulillah, Sabtu lepas dapat ieja turun bersama team di Utara untuk beri latihan percuma kepada usahawan-usahawan TDC (The Diamond Circle). Sekarang ni makin ramai nak buat online business. Dalam Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) ni nak berniaga memang mudah. Product semua bagus & high demand. Pantang promote, sales masuk. Cuma cara berbusiness tu kena betul. Baru makin besar hasilnya. Especially bila buat dalam berkumpulan or teamwork. Yang susah jadi mudah.

Firstly Ieja ucapkan tahniah kepada Admin TDC Utara, iaitu Diamond Sales Manager (DSM) Fiza Mahazir, DSM Kak Siti Norizam & DSM Eida Idris.  Next DSM Faliha will be part of the admin too. Tak lupa juga kepada emcee majlis, Senior Sales Manager (SSM) Wanie Ameen. Bila ada proper training, business partners makin jelas. Kali ni sempat ieja berkongsi our new Project "TDC 26K". Mudah nak buat & nak capai, dalam masa 6 bulan boleh buat simpanan or income RM26,000. Banyak kan?


With Admin TDC Utara, DSM Fiza, Eida & Kak Siti. Baru perasan kami 20an, 30an & 40an hehe


Bukan sahaja boleh dapat income, malah from this project dapat juga 5 star Free Trip to Beijing. Kalau pergi sendiri confirm ala-ala bajet holiday. Sayang nak makan di restoran mahal or tinggal di 5 star hotel. Dengan SHOM semua di tanggung beres. Duit dapat, trip pun dapat. Tu yang seronok dengan Project TDC 26k ni.








For those yang tercari-cari peluang perniagaan or side income opportunity, dengan SHOM sangatlah long term. Ieja sendiri dah 4 tahun dalam business ni. Kalau dulu bermula as part time, lepas setahun ieja dah boleh resign. Hari ni bukan ieja jer yang buat as full time. Ramai juga business partners yang dah resign. Ada di antaranya yang dari golongan professional, contohnya engineer & banker. Ada juga surirumah & student. Bukan resign sebab business perlukan masa yang banyak or komitmen yang tinggi tapi mereka juga nak ada kebebasan masa. Apetah lagi zaman sekarang ni suasana kerja agak stress. 

Biarlah bermula kecil tapi one day apa yang kita usahakan jadi besar & long term. Makin buat makin besar income, makin stabil business kita. Terus terang berbusiness dengan SHOM tak menjanjikan bintang & bulan dalam masa yang sekejap. Sebab kami bukan buat Skim Cepat Kaya. Kami ada products yang bagus, maka repeat sales tinggi. Business plan yang mudah & adil, sebab tu ramai pilih untuk berbusiness bersama. Sebab itu juga ramai yang bertahan biarpun dah belasan or puluhan tahun. Ieja sendiri tak sangka dengan business ni boleh ubah kehidupan ieja & keluarga. Alhamdulillah.



Self transformation


Kalau you all nak tahu lebih lanjut, boleh whatssap ieja 012-4972602. InshaAllah ieja akan terangkan lebih details supaya nampak jelas. Tak perlu risau, dalam our TDC team kami tak ada amalkan paksaan :) Bukan ieja sahaja boleh explain, malah business partners ieja di seluruh Malaysia ada untuk sama-sama berkongsi. 

Semoga 2016 ini tahun yang lebih baik untuk kita semua! Amin...





012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...