Thursday, 14 April 2016

Congratulation New CDM Norain Mohd Nizar


Tahniah to my dearest business partner, CDM Norain Mohd Nizar! My first Crown Diamond Manager from The Diamond Circle team.

Bila tengok video ni terasa sebak di hati. Bukan sedih tapi gembira sangat bila Ain dapat capai your impian & cita-cita. Dari awal mula berbusiness bersama Ain memang seorang business partner yang mudah untuk di bimbing. Sebab tu juga senang jadi. Even memegang jawatan kerja yang baik, dengan ieja Ain tak pernah ego. Still respect ieja as team leader even kami berkawan baik. Congratulation again & you really deserve this.

Pada ieja apa yang ieja capai, ieja nak business partners juga capai yang sama. Sebab tu business ni about teamwork & bukan hanya kayakan orang atas. Biar berada di atas kami sentiasa turun ke bawah saling membantu. One day yang di bawah akan naik sama ke atas. Ieja & Ain juga bermula dari bawah. Semoga video Ain ini dapat memberi inspirasi kepada yang lain. 





Kalau nak tahu macam mana untuk capai seperti Ain, boleh contact ieja for more details. Jangan takut untuk berubah. Percaya pada diri. Good luck!




012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

Your Business Coach & Founder of TDC

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...