Wednesday, 13 April 2016

Premium Beautiful Expert Photoshoot


Last weekend ada buat photoshoot for business profile with my new partners. Actually dorang ni yang suggest, since mereka masih baru & belum pernah buat their personal photoshoot. Since ieja tolong arrangekan maka wajiblah ieja join kan. Memang tak boleh tahan dok tepi tengok jer. haha. Lagipun dah lama tak berphotoshoot. Nampak sangat sawan camera kan LOL. 

Photographer: Hafiz Atan
Studio: Shutterism Studio
MUA: Ati Harun (IG: @atiharun) & Dyna Abas (IG: @dynaabas)


So ini antara hasilnya ...

Dress by Rizman Ruzaini. Kira ni baru pakai kali kedua, my first time masa MUT 21. About 3 years ago. Dress ni special sangat pada ieja coz masa ni ieja di raikan di atas pencapaian tertinggi, Crown Diamond Manager. Kalau follow instagram ieja, actually penuh sepit di belakang baju. Tak sempat nak alter hehe. Dulu extra 10kg than now huhu.



Nov 2013 vs Apr 2016
Thanks Premium Beautiful & SKB. Beza 10kg & 4 inch loss, even baru lepas bersalin 6 bulan.


Yang ini baju lama juga, by Ashraff Zainal. Tempah for Diamond Night last 2 years. Masa dulu pakai ngam-ngam jer, kali ni pakai banyak ruang. Tu nampak lurus jer badan huhu. Kalau blazer susah nak sepit belakang. haha. Material keras.



June 2014 vs Apr 2016


With my coming diamonds of Premium Beautiful Expert from TDC, Sham & Wanie. Both from DBKL & buat business ni secara part time. Both of them unknown to me, Wani yang mula contact ieja thru FB. Tak sangka kami tinggal in the same kawasan. Power of online, kalau tak ada social media mungkin kami tak jumpa.



Shamsiah Adris, mother of three & a Premium Beautiful user. From Subang Jaya. Pada awal business nampak segan-segan. Tapi sekarang lebih laju, Sham dalam proses melebarkan sayap ke Perak & Penang. Keep it up Sham!

Wanie Zaaba, a Premium Beautiful user since 2014. Mula berniaga bersama ieja belum sampai setahun. Alhamdulillah, within 3 months berjaya up kan income from ratus-ratus ke RM1,000-2,000. Asasnya sabar dalam berniaga. Tak pandai boleh belajar. Contohi Wanie :) Btw, Wanie from Bandar Tun Razak.



Next coming diamonds, very young lady with big dream, Aqma from Sepang. Persamaan antara kami both bekerja with HSBC. Cumanya Aqma with HSBC di Cyberjaya. Aqma pun unknown to me. Mula contact ieja selepas follow my instagram. Ingat lagi masa dia text ieja tu memang ieja ada di area Sepang. Macam rezeki pula kan hehe. 



From malu-malu to confident girl! Well done Aqma. Banyak transform in this few months. Yang paling dia gembira after pakai Premium Beautiful about 6 months, from size XXL now pakai baju size M. Bestnya!




Lepas mereka bertiga ni buat photoshoot terus kawan-kawan lain plan nak buat sama. Seronok orang make up kan muka & pakai cantik-cantik ni. Biasalah perempuan. Btw from this photoshoot juga ieja nampak dapat boost confidence my business partners. Bagus tu untuk up kan their business. 

Thanks to our talented photographer Hafiz Atan. Sebab Hafiz lah senang nak berphotoshoot ni. Dia banyak idea & since dah biasa tak adalah segan nak posing sangat. Kalau uolss nak shoot gambar kahwin, family or outdoor try la contact him (012-217 7381). For my make up by Ati for me sangat cantik! Terus nampak lain hehe. Thanks Ati :)

Kalau uolss nak belajar berniaga tapi tak tahu mana nak mula lets contact me. Macam dulu Aqma mula berniaga dengan Marine Essence. Selepas 2-3 bulan berniaga baru nampak business dia makin ke depan. Hari ni dah bergelar Sales Manager dengan sales lebih RM20,000. Itupun dalam masa tak sampai 6 bulan. 

Macam Wani & Sham memang dah pakai Premium Beautiful sebelum ini. Cuma tak buat business jer lagi. Lepas kami berjumpa ieja share macam mana dengan mereka pakai tu boleh generate income & alhamdulillah Sham dah capai sales lebih RM20,000 & Wanie lebih RM60,000. Ini semua di capai dalam masa 4-6 months sahaja. Di TDC team, kami akan guide tak kira di mana anda bermula. Jangan risau. 

Kalau berminat boleh contact ieja ye. My number 012-4972602. Sama-sama kita membantu each other untuk upgrade our financial. 

Kalau yang nak pakai Premium Beautiful pun boleh contact ieja. Servis terbaik punya :) Barulah dapat hasil dengan lebih cepat. 

Itu sahaja for entry kali ni. Thanks sebab sudi luangkan masa membaca blog ieja. Doakan business ieja lebih maju ye. Ieja doakan anda semua pun murah rezeki :) Amin!




012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...