Thursday, 6 October 2016

Keistimewaan & Kelebihan Shake Me (Shake M3)


Baru last month September 2016, our company ada launch new product, Shake Me (Shake M3). Baru jer launch dah dapat sambutan hangat dari pasaran. Ieja pun dah try, memang best. Baru jer promote, dah ramai yang order. So hari ini ieja nak share review about this product.


Terlajak laris!!



Keistimewaan & Kelebihan Shake Me (Shake M3)

Keistimewaan & Kelebihan Shake Me (Shake M3)
Keistimewaan & Kelebihan Shake Me (Shake M3)

Keistimewaan & Kelebihan Shake Me (Shake M3)

Keistimewaan & Kelebihan Shake Me (Shake M3)


Biarpun baru dalam 2 minggu di pasaran, ieja dah dapat a few feedback from clients & partners. Ieja sendiri pun dah try. Memang sangat membantu control rasa lapar. Paling best about Shake Me (Shake M3) ni rendah calories. Hanya 90 cal sahaja. Jadi kalau ambil 1 sachet Shake Me (Shake M3) ni masih boleh ambil makanan lain sama. As long as tak tinggi calorie. 

Macam dulu ieja pernah ambil ada satu meal replacement ni, syarat dia bila ambil product tu tak boleh makan benda lain. Kalau makan nanti berat makin bertambah. Dah nama duduk di Malaysia ni syurga makanan, memang susah nak avoid makanan. So pada ieja best la ambil Shake Me (Shake M3) ni, sebab masih boleh ambil makanan juga. Nampak sangat ieja kuat makan huhu.

So ini antara testimoni Shake Me (Shake M3) as at now. Lepas ni makin banyak la testimoni dari clients :)


Dah la tahan lapar. Boleh jadi milk booster pula tu. Memang terbaik untuk breastfeeding mummies!



Tahan lapar lagi! Senang lah nak diet / control our food intake macam ni :) Membantu pelawasan juga. Btw bila lawas ni, bagu untuk detoks. Baru senang nak kurus & kulit semakin cantik dari dalam. 



Wow!! Baru 3 hari dah turun 1.7kg. Btw as at now actually Aien ni dah turun 5.4kg in 14 days. Nanti after 30 days ieja akan share her latest picture tau. Apa dia buat hanya amalkan product ni & pakai Premium Beautiful. Memang senang nak control food intake. Lagipun Shake Me (Shake M3) juga bertindak as Fat Burner




As breastfeeding mummies, bila engorge tu rasa seronoknya hehe. Tanda susu meriah!! 


Saya guna, saya jual hehe. Jangan lupa beli dengan saya ye :)


Best kan product Shake Me (Shake M3) ni. So apa lagi, jom la order dengan ieja. Nanti boleh ieja share tips untuk cepat turunkan berat badan juga. Just contact number ieja di bawah ini. 






012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...