Monday, 21 November 2016

MUT 24 & TDC Rock N Roll Dinner 2016


Assalamualaikum & hi semua,

Lama tak update blog gara-gara my computer rosak. Sedar-sedar dah masuk minggu ke-3 November 2016. Makin cepat kan masa berlalu. Kelmarin baru jer berlansung Majlis Ulang Tahun Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) yang ke 24. Seperti tahun lepas, selepas MUT kami ambil kesempatan untuk anjurkan TDC Annual Dinner di sebelah malam pula. Alang-alang business partners ramai-ramai turun KL kan, tu buat serentak dengan MUT. 


Premium Beautiful Expert (Agent)
CDMs & future CDMs of The Diamond Circle and Premium Beautiful Expert. 


Dress by Ashraff Zainal
Accessories by Scha Fadly
Shawl from Duck Scarves
Make up by Wiwin
Photo by Hafiz Atan

OOTD Premium Beautiful
OOTD of the day


OOTD Premium Beautiful



This year kami pilih konsep Rock & Roll. Mula-mula pening nak fikir macam mana nak deco or baju apa nak pakai nanti. Biasalah, bukan jiwa rock sangat haha. Rupanya tema ni memang senang nak masuk dengan semua lapisan umur. Partners yang datang pun semua follow tema. Even ada kakak2 & abang2 yang senior pun sporting datang pakai macam rockers. Sementara ieja nak dapat more pictures from our official photographer, Hafiz Atan, ieja share dulu yang ini as a teaser ye. 

TDC Rock & Roll Dinner 2016
Celebration for our new CDM too, tahniah Yong @ Nurul Ain Zulkarnaind. Masih muda, baru 28 tahun dah bergelar CDM.


TDC Rock & Roll Dinner 2016
Barisan AJK for our dinner. Tanpa mereka majlis tak kan berjalan lancar. Thank you so much AJK. 



Stay tune for more pictures & story!




Founder of The Diamond Circle team



012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...