Friday, 16 December 2016

TDC Power Bengkel 2.0





Semakin dekat, semakin berdebar pula. Datangnya idea untuk kami buat bengkel ni bermula May yang lepas. Thanks to my diamonds for this idea too. Selepas our first bengkel June hari tu, sales rakan kongsi meningkat naik berkali ganda. Syukur sangat, priceless moment bila partners update their bonus tu. Kejayaan dalam business ni lebih manis bila berjaya bersama rakan-rakan kongsi.

Jadi kami teruskan anjur TDC Power Bengkel setiap 6 bulan. Ilmu yang berbeza dari TDC Monthly Training. Kali ini bilangan peserta naik 2x ganda. Esok > 100 orang akan hadir! Lebih ramai lebih meriah. InshaAllah kami para speaker & AJK akan beri yang terbaik. Barisan speaker ni memang di pilih mengikut kepakaran mereka. Direct tips dari contoh yang buat, bukan sekadar mengajar ikut teori. Tapi mereka akan berkongsi ikut pengalaman mereka. Based on proven result. 

Barisan speaker ni semua dari background yang berbeza. Ada banker (Ieja & Syikin), beautician (Yong) & engineer (Ain & Olyn). Jika dulu mereka bermula hanya nak cari side income, but now kesemua lima speaker / emcee for esok dah pun bergelar FULL TIME entrepreneur. Kalau dulu gaji sangat terbatas, now mereka mampu untuk tentukan sendiri income bulanan yang mereka mahu. Kalau dulu side income, now dah jadi main income. Kalau mereka & ieja boleh, anda pun boleh. 





Jika ada niat nak berniaga or nak tambah income tu, boleh contact ieja juga. Berniaga bila ada mentor & team akan jadi lebih mudah. Strategy, idea & bantuan dari leader & kumpulan. Lebih senang nak kekalkan semangat & momentum juga. Ieja dulu masa bermula pun tak pandai juga berniaga, tapi alhamdulillah itu semua boleh belajar. Dalam TDC kami ada sediakan platform untuk semua rakan kongsi untuk belajar & asah skills. The best part, semua FREE. Contoh bengkel untuk esok, hanya bayar RM20 itupun untuk breakfast, lunch & handouts. ILMU tu percuma sahaja. 

Jika di luar, ieja tahu nak hadir kursus pun kena bayar. Kalau pergi sekali sahaja, manakan boleh pergi jauh kan. Sebab itu dalam TDC kita provide training yang berterusan supaya rakan kongsi boleh jadi usahawan yang up to date. Zaman sekarang lagi mudah, social media sangat membantu jika kita tahu caranya. Sebenarnya kalau tak ada ilmu, nak jual pen RM1 sebatang pun tak lepas kan. 

2017 ni jom kita target nak capai lebih lagi.

Let's be part of our The Diamond Circle family. 

Transform ordinary life to extraordinary!!!










Founder of The Diamond Circle team





012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...