Wednesday, 21 December 2016

Testimoni Premium Beautiful Selepas Bersalin



Assalamualaikum & salam sejahtera to my blog readers,

Musim cuti sekolah ni, rasanya bukan saja musim orang kahwin, tapi ramai juga yang bersalin. Kalau cikgu-cikgu rugi la kan bersalin masa cuti sekolah hehe. If bersalin awal, sambung dengan cuti sekolah mau dekat 4-5 months dapat cuti tu. Seronok tu! Ieja pun this month banyak kali jumpa client yang nak pakai PREMIUM BEAUTIFUL dari kalangan ibu-ibu selepas bersalin. 

Jadi hari ini ieja nak share testimoni Premium Beautiful selepas bersalin. Alhamdulillah, ramai pilih untuk berpantang dengan Premium Beautiful. Dah jadi macam Set Bersalin pula Premium Beautiful ni. Ada juga yang panggil as "Bengkung Moden". Ada juga ibu-ibu yang mula kenal Premium Beautiful ni selepas berpantang. Pun masih belum terlambat. Sebenarnya masa terbaik untuk turunkan berat & kemaskan bentuk badan di awal kita bersalin. Dari pemerhatian ieja, dalam range 2-6 bulan ni sangat mudah nak turunkan berat badan kalau pakai Premium Beautiful. 

Jom kita tengok transformasi ibu-ibu bersalin dengan Premium Beautiful.


Testimoni Premium Beautiful Selepas Bersalin 1

Testimoni tuan tanah sendiri :) Sebelum pregnant memang ieja berjaya turunkan berat dengan Premium Beautiful. Cuma masa pregnant risau juga jika ambil masa lama untuk muat baju-baju sebelum tu. Alhamdulillah, hari berpantang ke 30 dah dapat berat seperti sebelum pregnant. Ieja mula pakai Premium Beautiful masa berpantang hari ke 2 lagi. Senang betul pakai Premium Beautiful, compare bengkung ikat susah nak ikat & tak selesa. Ieja ada juga try bengkung ikat, tapi hanya bertahan sehari.

Testimoni Premium Beautiful selepas bersalin


Testimoni Premium Beautiful Selepas Bersalin 2

Testimoni ini pula dari Terengganu. Min mula pakai Premium Beautiful untuk pregnant. Alhamdulillah selepas beberapa bulan pakai Premium Beautiful dia di sahkan pregnant. Dalam pantang dah mula pakai Premium Beautiful semula & selepas 6 bulan dah berjaya capai berat yang Min target. Bukan itu sahaja, perut pun lebih kempis & peha + punggung kemas terbentuk.


Testimoni Premium Beautiful selepas bersalin


Testimoni Premium Beautiful Selepas Bersalin 3

Testimoni ini pula seorang doktor. Mula pakai selepas minggu ke-2 berpantang. Memang nampak sangat perbezaan selepas pakai Premium Beautiful. Kita juga tahu, kaum india perempuan selalunya susah nak turunkan bahagian perut. Dengan Premium Beautiful perut kempis, pinggang juga terletak.


Testimoni Premium Beautiful selepas bersalin

Testimoni Premium Beautiful Selepas Bersalin 4

Testimoni yang ini dari Sungai Petani, Kedah. Power of social media, kenal from kawan atas kawan. Rupanya setaman dengan mertua ieja. Kak Ida mula pakai Premium Beautiful selepas hari berpantang ke-30. Dia risau badan semakin naik selepas bersalin. Kak Ida juga cakap dia tak ada amalkan diet atau exercise. Cuma bila pakai Premium Beautiful memang kurang lapar & dapat kontrol amount yang kita makan. Sedar-sedar dia cakap berat dah capai 55kg & maintain hingga hari ini.

Testimoni Premium Beautiful selepas bersalin

Testimoni Premium Beautiful Selepas Bersalin 5

Testimoni seterusnya dari Nurul, Mother of 3. Sangat berbeza selepas bersalin anak pertama (kiri) vs selepas bersalin anak ketiga (kanan). Sebab itu sangat berbaloi berpantang dengan Premium Beautiful. Beli sekali, pakai lama. Berkali-kali bersalin pun boleh pakai lagi. Tapi paling berharga untuk ibu-ibu selepas bersalin ni bila dapat kurus. Betul tak?

Testimoni Premium Beautiful selepas bersalin

Testimoni Premium Beautiful Selepas Bersalin 6

Testimoni dari Ila, Rawang. Orangnya kecil jer. Tapi Ila memang jaga berat & bentuk badan. Selepas bersalin anak ke2 dia cakap badan makin kembang. Dah cuba macam-macam masih sama & akhirnya dia decide untuk pakai Premium Beautiful. Selepas pakai terus hilang perut buncit & bentuk badan lebih kemas. Badan juga dah tak bongkok.


Testimoni Premium Beautiful selepas bersalin

Testimoni Premium Beautiful Selepas Bersalin 7

Macam tak percaya kan tengok testimoni from Yana ni. Biarpun bersalin secara ceaserian, tapi boleh pakai Premium Beautiful. Banyak sangat penurunan berat Yana & shape juga kemas. Kalau di bandingkan dengan ibu selepas bersalin yang berat 77kg, badan masih kembang. Tapi jika pakai Premium Beautiful, akan membantu bakar lemak & padatkan lemak. 

Jika buka Premium Beautiful, shape akan stay. Tak adalah istilah "lemak melimpah". Yana juga one of testimoni yang pakai Premium Beautiful kerana nak mengandung. Alhamdulillah selepas dia pakai Premium Beautiful, Yana dapat turunkan berat & di sahkan mengandung. Priceless kan?

Testimoni Premium Beautiful selepas bersalin

Testimoni Premium Beautiful Selepas Bersalin 8

Ramai yang bersalin secara ceaserian seriau nak pakai Premium Beautiful kan. Cuba baca cerita Faliha ni. Dia bersalin kembar secara ceaserian. Sebenarnya lebih cepat sembuh bila pakai Premium Beautiful. 

Testimoni Premium Beautiful selepas bersalin



Testimoni Premium Beautiful Selepas Bersalin 9

Next testimoni from Shida, Banting. Yang ni ieja baru jer jumpa last week. Anak yang kedua dah masuk 3 bulan. Biarpun masih muda (umur 25 tahun), tapi selepas bersalin Shida cakap badan semakin kembang & gemuk. Dia decide nak pakai Premium Beautiful selepas melihat sendiri kawan & cikgu dia sendiri kurus dengan pakai Premium Beautiful. Selepas pakai perut buncit hilang, breast & punggung lebih terletak & kemas. Bukan itu jer, terus dia sendawa buang angin hehe. 


Testimoni Premium Beautiful selepas bersalin

Testimoni Premium Beautiful Selepas Bersalin 10

Instant shaping with Premium Beautiful, terus hilang perut buncit & badan lebih kemas. 

Testimoni Premium Beautiful selepas bersalin
Add caption

Testimoni Premium Beautiful Selepas Bersalin 11

Sama seperti Nurul tadi. Sham sangat berbeza selepas bersalin anak kedua & ketiga compare selepas bersalin anak pertama. Hanya dengan pakai Premium Beautiful sahaja. Sham dari Subang Jaya. Kini masih maintain slim, malah makin kurus dari dulu.

Testimoni Premium Beautiful selepas bersalin


Testimoni Premium Beautiful Selepas Bersalin 12

Testimoni ini ieja sendiri lihat perbezaan Faeza selepas berpantang dengan Premium Beautiful masa bersalin anak ke4. Ieja jumpa dia masa dalam pantang hari ke-14 dia nampak sangat cergas, sihat, bertenaga & KURUSSSSS. Pakai Premium Beautiful selepas bersalin ceaserian sangat cepat sembuh. Yang penting dapatkan nasihat & bantuan dari TDC Premium Beautiful Expert. 

Testimoni Premium Beautiful selepas bersalin

Testimoni Premium Beautiful Selepas Bersalin 13

Testimoni yang terbaru dari client ieja. Dia memang dah survey untuk pakai Premium Beautiful masa pregnant lagi. Jadi selepas keluar wad sahaja, dia terus minta ieja datang rumah pakaikan Premium Beautiful. Ini hari ke-3 selepas bersalin. Perut masih buncit seperti mengandung. Bukan itu sahaja dia rasa banyak angin dalam badan & sakit berdenyut di perut (proses pengecutan rahim). Selepas pakai Premium Beautiful, ukur lilit pinggang / perut dari 93cm terus jadi 78cm. Sakit berdenyut pun kurang. Nak breastfeeding baby juga lebih mudah.



Banyak sungguh testimoni Premium Beautiful selepas bersalin. Bila dalaman sihat, luaran pun cantik kan. Bila dalaman sihat, kita pun lebih cergas kan. Berbaloi sangat berpantang dengan Premium Beautiful. Jika baru kenal Premium Beautiful pun tak apa. Jom pakai dari sekarang. Ieja pun mula pakai hari tu masa Fariz dah darjah 2 rasanya. 


Premium Beautiful Year End Sale


Lagipun beli sekarang sangat JIMAT sebab ada Year End Sale. Untuk FREE TRIAL or nak tahu lebih lanjut tentang promo Premium Beautiful, terus jer contact ieja ye.



Founder of The Diamond Circle team


012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

Premium Beautiful Agent Kuala Lumpur



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...