Wednesday, 25 January 2017

Italy, Here I Come!



Alhamdulillah, surat ke Italy dah dapat. Now dah boleh buat persiapan untuk ke Italy. Husband & me awalnya memang plan nak ke Italy bersama anak-anak. Sekali SHOM pula announce this Free Trip hari tu. Rezeki untuk kami honeymoon. hehe. Trip bersama anak-anak kita tukar lokasi ke tempat lain. Ke mana tu? Tungguuuuu ... 

So apa agenda untuk trip Italy ni? Jom kita tengok itinerary from our company, SHOM. 



Rome & Vatican City



Pisa & Florence




Venice




Milan




Banyak kan tempat menarik. Selain their architecture yang cantik, sana juga terkenal sebagai syurga membeli belah. Their branded item lebih murah dari di Paris. Sepanjang jalan ada designer boutique. Tak sabar jadinya. Actually ieja pernah ke Italy sebelum ni. Rasa dalam 2-3 tahun lepas. Masa tu sempat ke Florence & Rome. Kali ni lagi best sebab dapat pergi dengan husband & dapat duit shopping from SHOM hari tu. Kalau ada yang nak pesan handbag or barang-barang lain from Italy boleh whatssap ieja ye. 012-4972602.

Ini gambar ieja from my previous trip. Sayangnya tak banyak gambar sebab hanya guna iphone yang sebelum ni. Tak sempat back up all photos. 


Florence, Italy


Florence, Italy. Sepanjang jalan ni designer boutique. 


Florence, Italy. Ni tak jauh from our apartment ketika itu.


Rome, Italy. Bergambar acah2 tourist hehe.


Rome, Italy. Ni pun berderet designer boutique. 


Rome, Italy - Spanish Steps, next boleh minta husband snap kan pic kat sini. 


From Florence to Rome by this bullet train. Pemandangan sepanjang perjalanan sangat cantik. Sayangnya tak jumpa pic lain2 dah. 


Jauh berjalan, luas permandangan & pengalaman kan. Now syarikat dah buka FREE Trip to Gold Coast pula. Boleh whatssap ieja for more details





Founder of The Diamond Circle team


012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...