Tuesday, 24 January 2017

Peluang Business Dengan Premium Beautiful


Assalamualaikum & hi semua,

Lama tak bercerita di blog. Setiap kali nak buka blog, mesti ada jer kerja lain hehe. Banyak cerita nak share di sini sebenarnya. Biarpun sekarang kita ada instagram & Facebook, sebenarnya bercerita di blog ni lebih kepuasan. Suatu hari nanti kita boleh baca semula cerita hidup kita di sini. Dah macam diari kan :)

Ni some of gambar from our BeYOUtiful Night masa end of December 2016. Tak sempat nak cerita panjang lebar, dah nak habis Januari.


Agen Premium Beautiful


Agen Premium Beautiful


Agen Premium Beautiful

Cepat betul masa berlalu sekarang ni. Januari dah nak habis. Ieja tengok some of designers & yang jual baju raya secara online dah mula ambil pre-order. Baru perasan yang tak lama lagi kita dah nak puasa. Selain ganti puasa, yang selalu orang buat persediaan awal ialah belanja Raya. Kena pula zaman macam sekarang ni kan, duit macam air. Kalau tak buat simpanan awal, last minit ada terlajak budget. Sebab tu ramai jer buat loan for Raya. Tapi lepas Raya nanti penat nak bayar. Sebab loan tadi tu tak bantu pun kita generate income.

Sebab tu ieja nak share Peluang Business dengan Premium Beautiful. Ni cerita sebenar yang berlaku pada ieja dulu. 

Asalnya nak pakai Premium Beautiful sebab berat semakin naik & biarpun usia belum 3 series ketika itu, tapi body shape sangatlah out. Pinggang & perut dah bergabung menjadi bulat. Nangis! Selain tu ieja juga ada masalah sakit pinggang, asyik urut jer. Habis duit juga tu. Ada juga masalah period pain, macam-macam masalah perempuan ni kan. haha. So masa nak beli Premium Beautiful tu kawan ieja cakap, dari ieja setiap bulan keluar duit bayar Premium Beautiful secara ansuran, why not tak buat business terus. Konsep sambil pakai Premium Beautiful sambil buat business thru online. Dalam otak masa tu, BOLEH KE aku buat?

So ieja pun bagi peluang pada kawan tadi explain bagaimana & apa step yang perlu ieja buat untuk dapat sebulan at least RM2,000. Banyak RM2,000 tu, dapat bantu ieja bayar hutang2 yang lain. Dapat pula extra cash for savings & shopping. Jujur ieja mengaku ieja memang suka shopping. Tapi sejak kami beli rumah, hobi tu terpaksa letak tepi. So after kawan jelaskan secara details, baru nampak jalan. Dan hari ini di sini lah ieja berdiri dengan business Premium Beautiful. Tak susah seperti yang ieja sangka. Kita hanya perlu beri peluang pada diri kita untuk cuba. 

peluang business Premium Beautiful
My blog entry ketika itu

Business ni mudah sebab tak ada risiko. Dalam The Diamond Circle team, kami memang sediakan latihan secara kelas intensif dan melalui online kepada semua rakan kongsi. Ieja faham bagaimana dengan ada side income sangat membantu financial kita & keluarga. Hari ini, bukan ieja sahaja capai kejayaan dengan SHOM & Premium Beautiful, malah dah ramai rakan kongsi yang upgrade financial & life mereka. Selain itu, bila kita buat secara teamwork ni sebenarnya seronok. Dapat tambah kawan & bertukar idea. Believe me, memang FUN & HAPPENING! 

peluang business & agen Premium Beautiful


peluang business & agen Premium Beautiful


peluang business & agen Premium Beautiful



Now masa yang sesuai untuk bermula. Selain dapat buat TABUNG RAYA, kita juga ada peluang melancong secara PERCUMA ke GOLD COAST, AUSTRALIA. Kita akan ke sana August nanti. Duit dapat, free trip pun dapat. Sebab tu ieja selalu cakap, adakala kita buat bukan sebab minat. Kita buat sebab terpaksa & tanggungjawab. Especially bab duit tu. Tapi selepas dapat hasil, minat akan datang sendiri. Ala ieja pun macam tu dulu. Masa mula nak business ni, tak minat la, segan la. Now semua tu dah berubah hehe.

Berubah lebih confident.

Berubah poket lebih berisi.

Berubah hidup lebih enjoy.

Berubah lebih kurus & cantik (okey ni angkat bakul hehe)


peluang business & agen Premium Beautiful

peluang business & agen Premium Beautiful
Gambar selepas 2 bulan bersalin anak kedua

Berubah dapat melancong seluruh dunia secara PERCUMA!

free trip dengan business premium beautiful


free trip dengan business premium beautiful



Berubah dapat capai segala impian yang ieja mahu & lebih optimistik.

Kalau anda bagi peluang pada diri pun, ieja yakin anda pun boleh transform dengan business ini. Kalau rasa masih belum jelas boleh contact ieja juga. Nanti ieja cerita dengan lebih details step by step. 

Jom 2017 ni kita transform "FROM ORDINARY LIFE TO EXTRAORDINARY!"






Founder of The Diamond Circle team


012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...