Friday, 27 January 2017

Premium Beautiful Road Tour - Kota Bharu


Assalamualaikum & hi semua,

InshaAllah Isnin depan ni ieja akan ke Kota Bharu untuk TDC Group Coaching dengan business partners di Kelantan. Alhamdulillah team di sana di bawah bimbingan Kak Roshaiza semakin berkembang. Zaman sekarang ni biasa orang yang bekerja sekalipun buat 2-3 kerja. Apetah lagi sekarang business di hujung jari. Sambil online tu boleh buat duit tau. Jadi ieja nak buka peluang buat business bersama TDC kepada kawan-kawan di Kelantan & Terengganu


TDC expansion shaliza aziz_premium beautiful expert


Pada yang ada azam nak tambah income 2017 ni, boleh la contact ieja juga. Ini peluang terbaik & business yang sangat long term. Sebab tu after 5 tahun dalam business ni, ieja tengok makin ramai pilih untuk berniaga bersama SHOM. Makin buat, makin seronok tengok income makin membesar. Tak perlu risau modal pusingan, tak perlu risau kalau buat seorang diri cepat hilang fokus & idea. Bila buat secara berkumpulan, yang susah pun jadi senang. Semangat pun kekal lama. Yang paling mudah, bila tak pandai akan ada leader / mentor yang ajar secara percuma. 




peluang business bersama premium beautiful


Dalam TDC dah ramai Premium Beautiful Expert. Ada yang tertanya-tanya macam mana nak jual Premium Beautiful dengan mudah ni? Jawapannya ada dalam TDC. Sebab tu kami banyak testimoni baru dari clients. Tanda puas hati beli dari agent TDC. Yang ni testimoni Premium Beautiful terbaru ieja terima dari Kelantan & Terengganu this week.  

testimoni premium beautiful terengganu
Instant shaping dalam masa 5 min selepas pakai Premium Beautiful. Terus hilang 3-5 inches kan. Perempuan bila tengok diri makin kurus, jadi lagi semangat nak kuruskan badan kan? Nak kurus memang tak boleh stress. Yang jadi stress bila diet tapi tak nampak perbezaan. Cuba pakai Premium Beautiful, terus jadi lagi semangat. 

testimoni premium beautiful kelantan
Kak Ayu pula makin lama pakai makin kurus. Baju pun dah macam baju pinjam. Kak Ayu pakai Premium Beautiful tak sampai setahun pun. Bila berat makin turun, muka pun nampak awet muda. Apetah lagi Far Infra Red pada Premium Beautiful membantu melancarkan perjalanan darah & buang toksin dari badan. Tu nampak makin sihat & awet muda. 



Jadi kalau nak tahu macam mana nak pakai Premium Beautiful secara PERCUMA, jangan lupa contact ieja ye. Peluang untuk buat side income 4-5 angka sebulan. Banyak tu, boleh buat belanja Raya nanti. Kalau orang lain boleh, kenapa tidak kita kan. Zaman 2017 ni ramai dah ke depan. Jom kita sama-sama bagi diri untuk transform dari ordinary kepada EXTRAORDINARY life!

Jumpa uols di Kota Bharu ye next week :)






Founder of The Diamond Circle team


012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com













No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...