Tuesday, 21 February 2017

Free Trip to Gold Coast & Tangalooma Island


Hi & assalamualaikum,

Kalau pernah baca di blog ieja 3 tahun lepas ada ke Gold Coast for business incentive. That was my first time to Australia. Trip yang memang happening sangat. Business partners pun semua sporting.


Kali ni company announce akan ke Gold Coast pada August ini. Suhu masa tu dalam 20 celcius. Kira sedang elok tu. Lagi 6 bulan jer dari sekarang. Cuma kali ni selain aktiviti di Gold Coast, kami akan di bawa ke Tangalooma Island. Biasa dengar Gold Coast jer, so bila company announce ieja pun terus la google apa ada di Tangalooma Island. Eh best rupanya. Macam-macam aktiviti boleh buat di sini.


Sand surfing, macam best jer ni kan hehe


 Dolphin feeding. Kalau tengok di zoo dari jauh. Kali ni syarikat cakap dia sewa dolphin terus. Bestnya! 

 Tengok whale dari atas cruise. Kalau duit sendiri boleh tahan juga bayaran dia. Ni company cover all expenses.


Tangalooma wrecks

For Gold Coast pula dah memang wajib akan ke taman tema kan. Tapi ieja bab naik roller coaster gayat hehe. Tengok kawan-kawan jer la naik. Yang tak hard core tu boleh la naik. Macam hari tu ada la naik dalam 4-5 rides. Yang confirm aktiviti ambil gambar la paling banyak hehe. Ieja & husband kami sama, gayattttt!




Selain aktiviti luar, aktiviti shopping pun macam wajib kan. hehe. So kali ni kita ke Pacific Fair pula. Katanya antara shopping mall terbesar di Gold Coast. Best tuh. Last time masa ke Gold Coast ramai demam shopping Pandora. Kali ni ntah demam apa pulak kan. Kita tengok nanti :)




So uols yang nak join our FREE TRIP ni, boleh la contact ieja. Selain dapat free trip, dah confirm dapat bonus besar. Boleh buat duit belanja for Raya. Kita Ramadhan kan May ni, lagi 3 bulan jer dari sekarang. Kalau tengok no of pax yang SHOM bawa setiap kali ada free trip, memang ramai. Kalau orang lain boleh, uols pun boleh. Ieja pun bermula from zero :) Itu yang ieja pegang dari mula business.

Kalau uols ada suggestion tempat untuk ieja singgah masa di Gold Coast nanti, boleh la comment di bawah. Jangan lupa juga follow my #tdcjourneys & #shalizaaziztravelog di instagram too :)

Thank you.



Founder of The Diamond Circle team




012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...