Friday, 5 May 2017

Bengkel TDC Power 3.0



InshaAllah esok kami ada anjurkan Bengkel TDC Power 3.0 untuk rakan-rakan kongsi The Diamond Circle. Rasa nervous as penganjur. Sebab berat tau tanggung jawab nak sediakan bahan for partners ni. Bertungkus lumus TDC Leaders discuss topic nak bagi kelainan dari kelas biasa & ada impact besar. Based on our record for Bengkel TDC Power 1.0 & 2.0, sales meningkat 2x ganda. Jadi kami nervous nak pastikan esok ILMU yang di sampaikan boleh double up their income & business :)



Business bersama TDC & SHOM ni tanpa sempadan dari segi income. Sebab tu ramai even business owner buat business SHOM juga. Yang gaji besar pun. Why not kan ada banyak sumber income. Kalau dah faham & nampak bukti , memang tak tinggal dah business ni. Cuma macam mana nak capai seperti mereka sahaja. Apa-apa kita buat kalau tanpa ILMU, tindakan akan kurang cantik kan? Bila tindakan tak berapa cantik, manakan dapat hasil yang cantik.

Sebab itu ieja suka galakkan rakan kongsi rajin cari ilmu. Bukan mahal pun, bengkel kami esok RM10 jer. Itupun untuk handout mereka. Kita buat hanya 3 jam, tak lama pun. Kita boleh spend masa keluar tengok wayang kan, apa salahnya spend once a month untuk ILMU yang boleh generate 4-5 angka income. Tak rugi tau :)

Apa yang kami nak sampaikan esok, bagaimana kita nak besarkan business dengan bijak & mudah. Sebab melalui business expansion boleh besarkan income. Tapi menariknya business SHOM ni, bukan bila makin banyak income makin banyak masa di perlukan. Macam contoh kalau di pejabat kita. Bukan senang kan jadi CEO, masa untuk kerja panjang tapi masa untuk diri sendiri sangat limited. Berbeza dengan business SHOM, boleh capai kebebasan income + kebebasan masa. Masa yang kita peruntukan untuk business sama jer macam masa di awal business. Work smart. 




So harapan ieja untuk bengkel esok supaya business partners betul-betul ambil peluang untuk fahamkan ilmu esok. Semoga 10 tahun dari sekarang ramai TDC partners pegang income above RM50,000 sebulan. Memang itu misi kami #tdcroadto50k. Bina business dari sekarang. Jangan tunggu, sebab sekarang ni masa berlalu terlalu cepat. Sayang kita rugi banyak masa kan. Kita pun bukan makin muda. Jadi bila nampak peluang terus ambil. Benda yang sama ieja lalui 6 tahun lepas :)

Lepas bengkel ada photoshoot khas pula for TDC Premium Beautiful Expert. Yang ni memang happening lah. Sebab kekakak TDC ni ramai sawan camera. Dulu nampak pemalu, sekarang suka betul bergambar hehe. Jangan lupa follow IG ieja untuk tengok gambar-gambar mereka tau. 

Kepada semua my CDM (Norain & Ain Zulkarnaind) & TDC Leaders (diamonds) yang lain ieja nak ucapkan berbanyak terima kasih, sebab tanpa mereka bukan mudah nak lead TDC seorang. Hasil teamwork buat kami sentiasa ada idea & strategy yang fresh untuk rakan kongsi semua.

Jumpa uols esok ye!








Founder of The Diamond Circle team


012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...