Monday, 15 May 2017

Testimoni Premium Beautiful ~ Promosi Raya

Assalamualaikum & hello :)

Hari ni nak cerita pasal RTW (ready to wear) la pula. Rasanya this year RTW for Raya makin meriah. Zaman sekarang tailor pun mahal & bukan senang nak cari yang jahit best kan. RTW jadi pilihan zaman sekarang sebab lebih banyak choice dari segi design & harga. Last week ieja ada attend launch of baju raya collection by Ashraff Zainal di Publika, that was for Fashion Valet Raya 2017. This coming Thursday another invitation by Rizman Ruzaini pula. 

Actually last week dah beli sepasang RTW RR for FV 2017, cantik-cantik. Nak pilih pun susah. As at now, dah beli 2 RTW for this Raya, one from Rizman Ruzaini & another piece from Jovian RTW. Puasa pun belum ni, risau kalau beli banyak nanti jadi macam last year tak sempat pakai semua. So for this year ieja dah pesan to myself not to buy more than 5 pasang. Sehelai made to measure from Nina Hassan, so now I have another 2 kouta for baju raya jer lagi. Sila jangan terlajak ye Shaliza Aziz huhu. 

Tapi kalau baju cantik, kena body cantik sama kan? Sebenarnya kita as Asian women memang bentuk badan unik. Kalau tengok minah salleh badan dorang mostly panjang. While Asian women ada bentuk pear la, apple la (ieja la tu), lurus & hour glass shape. Each of us memang unique. Cuma yang kita nak badan kemas kan. Tak adalah bila pakai baju RTW nanti terserlah lipatan lemak or bentuk badan yang tak balance. So sesuai dengan suasana persiapan Raya ni, ieja nak share antara Premium Beautiful transformation (testimoni Premium Beautiful) untuk Promosi Raya tahun ini. 


Testimoni Premium Beautiful 1 - Shaliza Aziz 

Jangan rasa rendah diri, ieja pun pernah bentuk badan out sangat. Bentuk badan tak balance. Kalau dulu pinggang pun tak ada tau. Thanks to Premium Beautiful yang membentuk balik body shape ieja. Makin pakai, makin berpotongan badan kita.  


Testimoni Premium Beautiful 2 - Wanie Zaaba

Macam Wanie memang size badan dah kecil, tapi sebenarnya dia ada masalah punggung & peha yang lebar. Lepas pakai Premium Beautiful konsisten, body shape makin kemas. Bukan itu sahaja, Wanie memang pakai Premium Beautiful ketika berlari (running). Bila berat turun, muka pun nampak makin susut. No more pipi labuh hehe.

Testimoni Premium Beautiful 3 - Siti Asmah Ismail

From size L to S memang wow kan? Lengan pun dah tak sado. Pinggang makin ramping & muka pun makin tirus. Bila size makin mengecil, nak pakai baju warna putih pun dah tak risau :)

Testimoni Premium Beautiful 4 - Nur Syahirah Mokhtar 

Bila tengok gambar yang dulu tu terkejut sangat, berbeza sangat. Jika turun berat dengan diet or exercise sahaja, turun 12kg tak akan dapat hasil macam ni. Selalunya badan masih flabby. Berbeza bila combine dengan Premium Beautiful. Jauh beza dari size XXL to M/L size. Body makin kemas & nampak pinggang yang ramping itu. Nak pilih baju RTW pun senang ni.

Testimoni Premium Beautiful 5 - Liyana Mokhtar

Yang ini bukan pakai Premium Beautiful sekadar nak kurus. Yana ada share yang dulu dia sakit pinggang sampai nak jalan dalam 20 meter pun tak lepas. Now bukan kan jalan, hiking pun dah lepas. Sakit pinggang dia dah recover 90% sejak pakai Premium Beautiful. Yana kena scoliosis bukanlah dari kecil tapi masa di universiti akibat tak jaga postur & kerap angkat bag berat di sebelah bahu sahaja. Selain dari support tulang belakang, Premium Beautiful membantu Yana untuk dapatkan berat yang ideal. Sihat dapat, cantik pun dapat. Tu gambar kanan baju Jovian RTW size S tau. 


Testimoni Premium Beautiful 6 - Farizan

Best kan bila lepas sarung jer Premium Beautiful baju raya nampak makin kemas. Perempuan ni paling sensitif kalau perut buncit & breast jatuh. Dengan pakai Premium Beautiful ada instant shaping & long term, memang membantu menganjalkan semula. Bukan bila buka korset nanti melimpah semula lelemak tu hehe. Itu bezanya Premium Beautiful dengan korset biasa. Gambar kanan tu nampak badan muda kan, terus jadi 10 tahun muda hehe.

Testimoni Premium Beautiful 7 - Nor Hazila

Cikgu Hazila ni ada masalah tulang belakang juga. Kalau tengok betul-betul postur nampak senget. Dia pun dah tak larat nak ulang alik physiotherapy di hospital. Lepas pakai Premium Beautiful, postur lebih tegak, kurang sakit belakang & pinggang pun lebih ramping. Baju yang ketat di perut & pinggang dah boleh pakai semula. Jimat kan bila baju lama dah boleh pakai semula :)

Testimoni Premium Beautiful 8 - Noraini Rahman

Cikgu Aini ni pula pernah kongsi cerita tentang bentan semasa berpantang. Bila dengar ada yang sama kes macam dia, hilang bentan dengan pakai Premium Beautiful, terus dia beli. Lepas pakai Premium Beautiful dah tak bentan. Cumanya Premium Beautiful yang lama agak ketat kerana kesilapan size from previous agent. Bila ketat dia tak pakai, maka badan pun senang naik. Lepas jumpa ieja hari tu & pakaikan Premium Beautiful yang ikut ukuran Aini, lepas 2 minggu nampak perbezaan ketara. Bentuk badan lebih kemas & banyak baju lama dia dah muat. Bila pakai Premium Beautiful size yang sesuai, pakai hari-hari pun best & selesa. 

Testimoni Premium Beautiful 9 - Julieyana Manan 

Another geng cikgu. Kebetulan pula kan. Cikgu Jue dalam masa 4 bulan dah turun 8kg++ & size badan pun makin kecil. Kalau dulu nampak bongkok sikit, now postur badan lebih kemas. Nampak cutting badan lebih cantik terletak. Bila berat turun, muka pun nampak makin tirus. Penurunan dengan Premium Beautiful ni bukan hanya badan tau. Bila berat turun, automatik lengan & muka pun turun sama. 


Testimoni Premium Beautiful 10 - Noraishah Musa 

Macam tak percaya pula yang gambar kiri tu orang yang sama. Aishah untuk 5 orang anak berpantang tak pakai Premium Beautiful lagi. Setiap kali bersalin makin bertambah berat badan. Biasa kan situasi macam tu. Lepas bersalin anak ke-6 baru Aishah berpantang dengan Premium Beautiful. Bayangkan dari size XXL now size XS. Ikutkan umur Aishah nak masuk 40an metabolisma bukan tinggi. Bukan senang nak turunkan berat. Berbeza jadinya sejak pakai Premium Beautiful. Nak sarung baju raya RTW pun senang bila size kecik mcm sekarang :)

Testimoni Premium Beautiful 11 - Suhaili Isa 

Suhaili sejak pakai Premium Beautiful memang nampak makin ramping. Tapi biarpun dah ramping, masih boleh turunkan berat dengan pakai Premium Beautiful secara konsisten. Bila turun 10kg ni, bukan jer badan makin kecik. Masalah peha besar pun dah tak ada, muka pun makin runcing. Bukan itu jer, pakai Premium Beautiful membantu buang toksin dari dalam badan kita. Kalau perasan muka Suhaili nampak makin glowing kan. Cantik dari dalam dengan Premium Beautiful. 

Testimoni Premium Beautiful 12 -  Roshaiza Hanafi

Testimoni seterusnya dari Kelantan, juga warga pendidik @ cikgu. Kak Roshaiza pun dulunya jenis badan chubby. Kalau tengok muka pun gebu sangat kan. Sejak pakai Premium Beautiful ni, dari size XXL dah jadi size M. Sebenarnya bila kurus ni, pakai baju pun jadi longgar kan. Muka Kak Roshaiza pun jadi makin awet muda. Nak beli baju RTW pun senang, bila bentuk badan kecik & kemas macam ni. 


Testimoni Premium Beautiful 13 - Siti Noor Farahin

Adik ni mula pakai Premium Beautiful masa nak convo. Kalau tengok gambar kiri tu nampak kan masalah biasa perempuan asian ni, punggung / peha lebar. Tapi sejak pakai Premium Beautiful ni, size semakin seimbang. Dah kurang pear :) Overall nampak bentuk badan seimbang & makin slim. Best kan?

Testimoni Premium Beautiful 14 - Huraizah Aziz

Kalau dulu size XL, terkini dah muat size M. Selain pakai Premium Beautiful untuk kurus, Huraizah juga pakai Premium Beautiful untuk jaga pinggang dia. Huraizah suka travel ala backpackers, last year dia ke Europe dengan husband sambil sandang bag berat 20kg. Dia cakap bila pakai Premium Beautiful tu tak rasa lenguh pinggang sandang backpack yang berat. Berbaloi kan pakai Premium Beautiful ni. 


Banyak kan testimoni Premium Beautiful. Sebenarnya banyak lagi ni, tak dapat nak upload semua di blog. Tanda ramai dah berpuas hati dengan Premium Beautiful ni. Waktu sekaranglah sesuai nak pasang badan. Nanti pakai Premium Beautiful masa Ramadhan pun best, kurang lapar & badan rasa bertenaga. Sempena Raya ni kita ada Harga Promosi Raya. Apa-apa uols terus jer contact ieja. 

Thank you baca this entry sampai habis. Kalau rasa bermanfaat untuk kawan-kawan kita di luar sana, jangan lupa share entry ni di FB uols ye. Kalau nak lagi jimat, jom buat business sama. Boleh pakai Premium Beautiful secara percuma & buat duit Tabung Raya besar bersama The Diamond Circle. 







Founder of The Diamond Circle team


012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...