Thursday, 13 July 2017

OOTD Raya 2017


Assalamualaikum & hi semua,

How your Raya this year? Masih dalam mood Raya kan? hehe. Alhamdulillah this year Ieja di beri kesihatan & rezeki yang baik. Pada ieja masa Raya ni la seronok dapat berjumpa family & kawan-kawan kan. Cuma biasalah masa Raya ni, jalan terlebih jem. Dalam nak beraya ke 5 rumah, jadinya 2 jer yang dapat singgah. Kena pula macam ieja ada anak kecik lagi. Memang kena tengok keadaan dia dulu. Kalau dah lebih 2-3 rumah memang dia penat dah. 

This year macam biasa kami balik beraya di Raub, Pahang & Sungai Petani, Kedah. Anak dah besar skit ni ieja rasa this year mood nak melaram tu lebih skit. Kena pula ready to wear (RTW) this year cantik-cantik kan? Macam last year Raziq masih breastfeeding & kerap nak berdukung. Jadi kena cari baju yang sesuai. This year dah berlari sendiri, boleh la mak dia melaram skit. hehe.

So here my OOTD for Raya 2017. Saja share, nanti after a few years boleh tengok pic sendiri yang lama-lama ni kan. 


ootd premium beautiful raya 2017


ootd premium beautiful raya 2017


ootd premium beautiful raya 2017
Yang ni beli for Raya tapi dah pakai masa buka puasa hari tu. hehe. Tunggu next open house la kita pakai

Apepun thanks to Premium Beautiful sebab tolong jaga badan ieja. Harapkan ieja ni habis ke laut la. KUAT MAKAN orangnya huhu. Last year actually ada certain part masih kembang, tak sampai setahun kan bersalin. Kena pula tak ada buat apa-apa exercise. This year shape badan makin kemas. Premium Beautiful ni long term, makin lama pakai shape badan lebih kemas & balance. Bukan sorok lemak jer tau, tapi kalau pakai konsisten Premium Beautiful bantu betulkan shape badan kita tu. 

Nak share juga gambar my Premium Beautiful Expert masa TDC Raya training & TDC Buka Puasa :) Cantik kekakak ni semua. Kalau nak tengok lebih banyak gambar, boleh tengok di FB Album ieja, klik sini.


premium beautiful agent raya 2017

ootd premium beautiful agent raya 2017


ootd premium beautiful agent raya 2017


Tak lupa juga gambar with family. Gambar dengan mak ayah serta adik beradik tak sempat, ada jer yang hilang huhu. Susah nak ajak Raziq ni bergambar, maka ni la gambar yang terbaik. haha. Harap next year dia dah suka bergambar macam mak dia. Sebenarnya masa Raya pertama tu dia tak berapa sihat. Tu beraya di rumah jer. Nak bergambar di luar pun tak sempat. 


ootd premium beautiful agent raya 2017


Di kesempatan ini juga, ieja & husband nak mohon maaf jika ada tersalah kata & perbuatan. Semoga kita dapat berjumpa lagi di next Raya. Kalau ada nak jemput for open house tu boleh la ajak kami hehe. 

Selamat Hari Raya!


ootd premium beautiful agent raya 2017






Founder of The Diamond Circle team



012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...