Wednesday, 26 July 2017

Premium Beautiful Baby: Selamat Bersalin Ain!



Last 2 years, Ain bagi tips untuk ieja bersalin. Now dia pula tengah nervous tunggu hari. Nak bersalin selalunya memang excited. Tapi nervous kan tunggu bila hari yang akan bersalin tu. Since Ain jauh, dapat berhubung pun from whatssap or call jer la kan. Semalam dia cakap agak kerap contraction tu. Dah lebih 37 weeks ni, memang anytime kan. Her last 2 delivery memang masa 37 weeks. Bila tengok Ain pregnant ni, rasa rindu plak nak rasa pengalaman preggy tu hehe. 

Since Ain dalam pantang August ni, tak dapat nak ke Gold Coast sama bulan depan. Selalunya kami travel sama-sama. Last to Italy trip pun dia tengah pregnant hari tu. Jauh baby berjalan. Sama macam Raziq hehe. Dari dalam perut dah sampai ke Europe & Vietnam. 

Ni pregnancy Ain yang ketiga. Compare to last pregnancy, 5 tahun lepas badan dia naik banyak sepanjang pregnant. Masa tu baru a few months pakai Premium Beautiful. Compare kali ni dah lama pakai, badan tak berapa kembang. Badan pun cergas. Premium Beautiful baby githu hehe. Actually ieja pun rasa pengalaman yang sama. Berbaloi pakai Premium Beautiful sebelum pregnant. Tak adalah risau kan lepas bersalin badan terlajak besar. 


Masa ni Ain pregnant tau dalam 4 months, nampak dia steady jer kan hehe. Ni di Rome, area Trevi Fountain. 




In Milan, Italy


TDC in Italy_Travelog Shaliza Aziz_TDC Journeys
Venice, Italy


Selain Ain another our Premium Beautiful user, Nasyrah pun share pengalaman yang sama. Another Premium Beautiful baby hehe. Boleh baca perkongsian dari Nasyrah di bawah. Dah selamat bersalin pun hot mama ni hehe. Even mak bidan puji badan dia elok jer lepas bersalin tu. Berbaloi tau pakai Premium Beautiful ni, 70% for our kesihatan. 



Testimoni Premium Beautiful Baby_Ibu Mengandung


Kepada kawan-kawan yang sedang cuba untuk dapatkan anak ieja doakan di permudahkan rezeki. Adakala rezeki nak dapat anak ni lambat, ada yang cepat. Apepun jangan give up & pasangan mesti saling memahami. Jangan hanya letak pressure to wife tau. 

Semoga urusan Ain di permudahkan. Selamat bersalin & selamat berpantang. Sama-sama kita doakan untuk Ain juga. Aunty tak sabar nak bau baby ni hehe. 








Founder of The Diamond Circle team



012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...