TDC Expansion ~ Sept 2017

Wednesday, 20 September 2017


Hello kawan-kawan. 

This month nampaknya rezeki dari luar kawasan menjadi-jadi. Memang musim orang mencari Premium Beautiful korset. Most of our clients nowadays nak beli Premium Beautiful ni untuk di jadikan sebagai set berpantang, jadi bengkung moden githu. Senang nak pakai kan dalam pantang & result sangat wowww!! Bukan itu jer, Premium Beautiful juga terkenal dalam membantu masalah kawan-kawan yang sakit belakang, slip disc or scoliosis. Yang paling ramai, clients tak sabar nak pakai Premium Beautiful ni untuk misi kuruskan badan. 

Jadi untuk memenuhi permintaan, ieja akan ke kawasan seperti berikut. 

Premium Beautiful Agent Shaliza Aziz



Jadi kalau ada kawan-kawan yang nak free fitting Premium Beautiful ataupun berminat nak jadi our agent (TDC Business Opportunity), especially dari area Johor Bahru, Kuching, Ipoh & Kota Kinabalu boleh la contact ieja. Alhamdulillah, trip ini juga misi ieja nak bantu rakan kongsi baru dari kawasan ini. Business ni bukan buat seorang diri. Kita ada support system & team untuk bantu uols. Untunglah jadi part of our team, nanti dapat sales sama-sama from this area. 

Zaman sekarang kalau ada side income memang lapang sikit financial kita kan. Ini peluang untuk gandakan income uols juga thru online. Ha senang kan? Dari rumah pun business berjalan, dari rumah pun duit masuk hehe. 

So apa lagi, ada 2 slot sahaja yang masih available. Cepat-cepat contact ieja ye. 

See ya!




Founder of The Diamond Circle team




012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com




Post Comment

Auto Post Signature

Auto Post  Signature