Friday, 13 October 2017

Premium Beautiful: Pengalaman Selepas 24 Jam



Beberapa hari lepas Kak Izan whatssap Ieja, dia tanya pakai Premium Beautiful ni ada rasa pening-pening tak. Baru last Sunday ieja pakaikan dia Premium Beautiful. Teruja dia tengok her office mate, Kak Mai makin slim dengan Premium Beautiful, terus berjangkit nak pakai sama hehe. Dia tanya Kak Mai tapi tak ada pula Kak Mai rasa pening. Itupun Kak Izan rasa masa first 24 jam jer. Now dia rasa elok & sedap jer pakai Premium Beautiful ni. 


premium beautiful agent johor
From left: Kak Mai, Afizah, Kak Izan & me. Masa ni Kak Izan belum pakai Premium Beautiful, baru nak ukur hehe.


testimoni premium beautiful agent johor
Kak Izan terbakar tengok transformation Kak Mai ni. Kemas badan dia skang. 


testimoni premium beautiful agent johor
Now Kak Izan pun dah boleh sarung baju lama. Best tuh!


Pada Premium Beautiful ni ada Far Infra Red. Jadi bila pakai tu ada sesetengah pemakai dapat rasa tindak balas. Contoh tindak balas yang biasa pemakai rasa selepas / within 24 jam pakai Premium Beautiful:

- Rasa sedikit pening

- Ada yang rasa badan hangat (bukan panas tau, hangat yang selesa)

- Ada yang kerap kentut (buang angin hehe)

- Ada yang susu badan tiba-tiba melimpah (breast feeding)


Sebenarnya ieja pernah share about healing crisis Premium Beautiful sebelum ni. Boleh rujuk entry ieja sebelum ni : Healing Crisis: Kesan Pakai Premium Beautiful


Apepun, healing crisis ni hanya bersifat sementara. Tapi tak adalah sampai tak selesa. Tak semua orang juga rasa yang sama. Lepas 2 - 3  hari uols pakai mesti rasa sampai tak nak buka. Apetah lagi after 2 - 3 hari pakai konsisten dah boleh nampak badan lebih firm & lebih kecik. Seronok tu. Paling seronok bila baju-baju lama dah boleh pakai balik. Giler tak best! hehe

By the way, tahu tak uols apa kelebihan Far Infra Red kepada kesihatan kita? Secara rumusan ada 5 kelebihan FIR kepada kesihatan kita:

1. Melancarkan perjalanan darah
2. Membantu membuang toksin dari badan melalui perpeluhan
3. Mengaktifkan sel badan yang lemah
4. Membantu mengurangkan kesakitan
5. Membakar lemak

So di sini ieja share bagaimana FIR dalam Premium Beautiful ni berfungsi. Hasilnya badan lebih cergas & sihat. Sebab tu ieja selalu cakap Premium Beautiful ni 70% untuk kesihatan. Bila kita sihat dari dalam, tu makin awet muda. Especially bila kita kurang toksin, aliran darah lebih lancar & sel badan aktif.

kelebihan dan fungsi far infra red premium beautiful


Ini pula contoh tindak balas Far Infra Red terhadap molekul air di dalam badan kita & juga pada salur darah kita. Hasilnya perjalanan darah lebih lancar. Bila lancar dapat elak penyakit yang berkaitan darah beku or tersumbat. Tapi jangan korang makan tak jaga pula hehe. Kena jaga sama tau, kurang kan makanan yang kolestrol tinggi. Nowadays banyak kes stroke & sakit jantung huhu. 


kelebihan dan fungsi far infra red premium beautiful

kelebihan dan fungsi far infra red premium beautiful


Ini pula penerangan bagaimana Fari Infra Red tadi berfungsi dalam Premium Beautiful. Jadinya bila pakai Premium Beautiful bukan kena pakai size yang ketat, once touch on your skin memang ada tindak balas. Untuk lebih selesa & dapatkan result shaping yang optimum, mesti dapatkan size yang sesuai. 

kelebihan dan fungsi far infra red premium beautiful


kelebihan dan fungsi far infra red premium beautiful


Far Infra Red yang ada dalam Premium Beautiful ni dalam bentuk benang & part of the fabric. Jadinya FIR ini akan menyusut apabila kita pakai & basuh. Normally dalam range 5 tahun. Tapi uols boleh terus pakai Premium Beautiful tu as body shaper. In term of shaping effect masih sama, yang dah tiada hanyalah Far Infra Red tu. Ada client ieja dia pakai Premium Beautiful > 10 tahun, baru nak hantar repair. Tahan lama betul. Then uols boleh beli new set pula hehe. Berbaloi kan pakai 5 tahun. Dari sekejap2 beli, lagi banyak uols spend. 

Kadang ada seller corset lain yang claim ada FIR dalam their corset. Tapi secara logik benda2 berteknologi tinggi bukan murah. Uols boleh bandingkan sebenarnya :) For reference ieja share the certificate no di sini.

Test Standard from Taiwan Textile Research Institute:
Certificate No.TFF4719868760310

Far Infrared Emissivity (2-22um)

So setakat ini sahaja cerita dari ieja. Setiap kali nak share cerita mesti panjang entry hehe. Kesian uols ambil masa untuk baca. hehe. Thanks sudi luangkan masa untuk baca. Boleh share or tag kawan uols yang nak tahu details about our Premium Beautiful corset ni. 

Kalau yang berminat nak try boleh contact ieja. Ieja ada sample untuk FREE Fitting. Kalau yang dah pakai Premium Beautiful tu tapi belum buat as business, jom sembang tepi hehe. Ieja share teknik untuk uols ganda income. 

Selamat berhujung minggu!

premium beautiful agent kuala lumpur





Founder of The Diamond Circle team





012-497 2602

or 


shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...