Free Trip to Switzerland, Paris & Germany

Tuesday, 16 January 2018

OMG!! Company dah announce new free trip package, kali ni dia tapau 3 negara terus. Excited sangat. Our next free trip will be Switzerland, Paris & Germany. So far ieja pernah sampai Paris jer, sekali with company also free trip. Boleh click link ni for my story at that time. Another on my own for just short trip.

Tapi Switzerland memang belum pernah sampai lagi & memang one in my wish list. Kebetulan sebelum company announce about this package, kat IG ieja kan memang banyak pulak lalu gambar kawan-kawan IG holiday di Switzerland. Macam bagi hint kan. German pula last time masa trip Vienna & Budapest kami balik Malaysia thru their airport. So kira lalu jer, tak sempat jalan pun. Ni consider my first time nak pergi sana. Ikutkan ieja suppose sambung study di Germany dulu tau. Pernah la belajar sekejap their bahasa, tapi since dah lama tak cakap lupa dah huhu. Long story short here I am hehe. 

So ke mana company nak bawak kita ni???


Dah terbayang nak main salji & ambil gambar kat sini. Memang dah lama teringin nak sampai sini

Cantik kan view



Ni wajib pergi kalau dah sampai Paris hehe. Just imagine ni peluang uols nak honeymoon kat kota cinta tau 

Siapa suka LV, kat Champs Elyess ni ada butik dia yang besar. Best giler shopping kat street ni. Lepas tu naik cruise pula, romantik sungguh

Syurga shopping Galeries La Fayette, ramai personal shopper kita ke sini untuk beli branded item. Ieja beli my Chanel GST pun di sini. Palace of Versailles tu ieja pun belum sampai lagi. Best ni sampai tempat baru


Company bawak plak ke La Vallee, ni pun heaven tau for shopping. Branded item banyak tapi dengan harga lebih murah. JPO kita tak banyak brand, sini giler-giler banyak & murah. Kalau pergi sendiri boleh tahan jauh juga, ni company bawakan. Best!

German pula kita akan ke Black Forest. Cantik sangat view! The most beautiful fairy tale forest in the world. Subhanallah. 



Amacam? Best kan tempat yang kita nak pergi Aug / Sept ni. Bukan lama pun lagi, pejam celik dah sampai hari kita nak fly tu. Ieja dulu pun tak pernah melancong ke luar negara. Yang pernah ke Thailand jer, itupun husband orang utara. Biasalah masuk siam kan. Thru this business baru merasa melancong ke Europe. Bukan sahaja dapat ke Europe, dapat pula bonus besar from company. Tu lah duit shopping kat sana nanti hehe. Ni ada yang nak beli jam kat Swiss, ada aim Chanel from Rue Cambon & macam-macam lagi lah. Best kan dapat complete package hehe. Trip + bonus besar.  

Kalau ieja from zero pun boleh, uols pun boleh. Dari tak pernah melancong now dah lebih 20 negara ieja sampai dengan business ni. Alhamdulillah. Dah ramai juga business partners ieja qualify sama. Dah beribu orang company bawa for free trip. This weekend ieja ke Korea, our company bawak 1000 qualifiers. Kalau orang lain boleh buat, kita pun boleh. Ieja pun dari mula business hanya tengok contoh-contoh yang dah berjaya. 

Kalau uols nak ieja bantu capai impian sampai ke Switzerland, Paris & German secara percuma boleh la contact ieja. Kita sembang lebih details nanti. 
Post Comment

Auto Post Signature

Auto Post  Signature