SHOM The Best Business Platform

Monday, 12 February 2018

Hi & assalamualaikum,

Sekarang ni ramai kan orang keliling kita buat business. Sama ada business product sendiri atau jual product orang lain. Both pun okey, kita tengok contoh Watsons, Alibaba; mereka pun jual product orang lain. Tak semestinya business mesti nak keluarkan product sendiri sahaja. Jual product orang pun boleh jadi jutawan tau. Hari ni ieja nak share sedikit about our company, SHOM; Sahajidah Hai-O Marketing as the best business platform.

Kenapa?

Company kukuh & stabil. Untuk tahun lepas sahaja (2017) jumlah bonus kepada usahawan SHOM melebihi RM150 juta. Banyak kan? Terbaru SHOM di pilih di antara 800 company public listed di BSKL menjadi TOP 60 Excellence Award dari kerajaan kita. Dalam Malaysia hanya 60 company sahaja yang dapat this award.  Bukan calang-calang kan? Our company juga menjadi penanda aras untuk KPDNKK for MLM company yang lain. 


Kalau tengok financial report for half year 2017, our revenue main company Hai O Berhad naik lebih RM100 juta. Main contributor from MLM division. Kalau baca screenshot di bawah ada nyatakan kenapa. Dalam SHOM kami ada pelbagai products. Ramai risau bila sebut MLM jer terbayang money game. Tak semua macam tu. Sebab tu uols kenalah pilih mentor yang betul. 

Macam ieja & team kami memang fully utilised products yang ada. Rugi kalau tak guna, product bagus-bagus & senang nak jual. Especially Premium Beautiful, non stop demand. Sampai ke luar negara tau. Kita bukan nak berniaga dalam Msia jer. Jadi jangan risau pasal market. 
Dalam ekonomi Malaysia tak berapa sihat ni, kalau kita tengok performance SHOM kemain agresif kan? Sebab tu ieja cakap the best business platform untuk kita semua. Ieja pun dah 6 tahun dalam business ni. Kita bukan hanya nak berbusiness yang boleh buat bonus besar, tapi nak juga yang long term. Berniaga dengan platform yang betul akan bantu kita bina business empire yang kukuh & menuju auto pilot income. Bukan berniaga ikut trend, after 2-3 tahun kena repeat the same process. Bila nak ada masa yang banyak untuk diri sendiri kan??

SHOM pulak sayang agent dorang. Benefit toksah cakap, banyak sangat. Sebab tu ieja enjoy buat business SHOM ni. Bonus besar, margin tinggi, ada bonus tambahan pula tu setiap Jan & July setiap tahun. Ada trip melancong percuma, 5 star plak tu. Unlimited car allowance, alhamdulillah thru business ni ieja dapat pakai BMW. Dulu tak ada kereta pun. 


G8 Unity Masterminds


Berniaga dalam SHOM dengan platform G8 Unity lagi menarik. Kalau berniaga di luar sana, kita lah serba serbi nak kena belajar. Dalam G8 Unity ni kita sediakan business platform yang lengkap - ada group support, ada latihan percuma di sediakan, personal mentoring session & banyak lagi aktiviti menarik untuk ahli G8 Unity. Orang yang tak ada experience berniaga pun boleh berjaya. 

Latest for Jan 2018, our sales ada peningkatan 100%. Feb ni nak aim lebih lagi. Nak bantu lebih ramai tak kira wanita or lelaki di luar sana untuk gandakan income. Our misi nak lahirkan usahawan dengan sales RM1juta sebulan, income min RM50,000 tau sebulan. Seronok kan ada pencen banyak tu. Nothing is impossible. 

To SHOM thanks sediakan platform business yang lengkap & cantik macam ni. Bantu kami transform 360 darjah. Kalau ada yang masih risau pasal company menipu, boleh ke buat sales, ada ke permintaan product; just read their financial report. Kita jangan buat judgement based on cakap orang, kita sendiri study & buat research based on fakta. Jika bukan kita yang ubah kehidupan kita siapa lagi kan?Kalau ada nak ajak ieja sembang details, boleh terus whatssap ieja. Thanks for uols yang selama ni singgah di blog ieja. Really appreciate it. Jumpa anda di puncak kejayaan! 
Post Comment

Auto Post Signature

Auto Post  Signature